3.9 C
София
сряда, декември 6, 2023

Голяма драма: Отиде си култова звезда от „Фермата“!

ПРОЧЕТИ СЪЩО

На 52-годишна възраст си отиде една от култовите фигури в бургаския регион – Тома Талепов, известен повече с прякора си Айляка, който влезе в патриотичното риалити в сезона, излъчен през 2017-та година.
Томата е издъхнл днес в дома си в ж. к. „Славейков“, след около година борба със злокачествено заболяване на черния дроб. Това е и причината през тези месеци той да се скрие от публичното пространство, поради което летният сезон по морето изглеждаше много по-скучен и вял.
Малко известни са фактите около истинския живот на Томата, но хората ще го запомнят най-вече като неизменен инвентар на първото плажно бистро „Айляка“ в Поморие, където той създаваше атмосферата на Тайланд, изживявайки се като типичния местен представител, пише „Флагман“. 
След това традицията на „Айляка“ се прехвърли и в кв. Крайморие. Зевзекът беше прочут и като ценител на женската красота. Допадаше му да разхожда ефектни дами, в присъствието на които и често създаваше скандали, се казва още в информацията./show.24-chasa.eu

Проверка по рама
Блиц

Статията Голяма драма: Отиде си култова звезда от „Фермата“! е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ