България

Гроздан Караджов съсипа премиера: Кирил Петков и „Продължаваме лъжата“ вече са се ос*али (ВИДЕО)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството в оставка Гроздан Караджов буквално съсипа премиера Кирил Петков на специална пресконференция.

„Междуведомствената комисия на Министерството на финансите и Министерството на регионалното развитие излезе с доклад, в който открива незаконни строежи за 2.5 млрд. лв., като тези пари е трябвало да бъдат платени през увеличението на бюджета, което беше поискано от Министерството на регионалното развитие“, даде повод премиерът Кирил Петков.

„Бих искал да се обърна към вас относно изненадващата лъжа, която премиерът пусна в медиите. Кирил Петков и „Продължаваме лъжата“ следват съветите на Гьобелс, че една лъжа, изречена 100 пъти, ще стане истина. Аз днес от вас разбрах за разкритието на Междуведомствената комисия“, коментира Гроздан Караджов.

„Добричките бели ангели от „Продължаваме лъжата“ и Кирил Петков ни били спрели. Ето го докладът, качен е в сайта на МРРБ, в него няма подписи.

Проверка по рама

Той все още е проект, разбирайки за тази пресконференция премиерът и финансовият министър изпратиха СМС-и на членовете на групата да ходят да го подписват панически, защото те вече са се ос*али“, допълни Караджов.

ВИДЕОТО ТУК

Материалът Гроздан Караджов съсипа премиера: Кирил Петков и „Продължаваме лъжата“ вече са се ос*али (ВИДЕО) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort