16.8 C
София
неделя, май 28, 2023

Хороскоп на Павел Глоба за седмицата от 1 до 7 май 2023 г

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Астрологична прогноза от водещия руски астролог ще ви помогне да съпоставите личните си планове с променящото се влияние на планетите и съзвездията, както и да постигнете успех и просперитет възможно най-бързо във всяка област.
Според експертите на портала Мегагороскоп, предстоящата седмица ще бъде свързана с освобождаване на мощни енергийни потоци и тяхното интензивно проявление. Проблемът е ретро Плутон, който започна обратното си движение на 1-ви, както и лунното затъмнение на 5 май. Сайт на астролози dailyhoro. ru леко разшири информацията за това как да се използва влиянието на планетите доста ефективно. Много от нас чакат мащабни и доста интересни, съдбовни събития.

Овен

За Овните седмицата ще бъде пълна с възможности, въпреки трудностите, затова е важно да разчитате не на късмета, а на силата на ума и подсъзнанието си. Това ще помогне на Овните да контролират собствената си съдба и да напишат собствената си история, а не да бъдат просто наблюдатели. Неочаквана промяна в плановете очаква представителите на тази зодия на 5 май. Астролозите не съветват Овните в деня на затъмнението и в останалите дни от седмицата спонтанно да преминават към други неща. Решителността и инициативността са важни, но предпазливостта няма да е достатъчна. Сега е по-добре за Овена да не провокира никого към негативизъм, а също и да не се навива.
Телец

Тази седмица Телците може да са подвластни на необуздани емоции, които ще започнат да контролират поведението им. Астролозите препоръчват временно да се въздържате от романтични запознанства и срещи – до петък включително. През уикендите можете да насочите енергията си към творчество, както и как да се отпуснете след тежка седмица (най-вероятно ще бъде така). Периодът от 1 до 7 май ще бъде свързан с активизиране на недоброжелатели. Не е изключена открита борба с конкуренти в бизнеса и любовта. В тази връзка е препоръчително по-често да използвате утвърждения срещу стрес и безпокойство.

Близнаци

Хороскопът все още не е благоприятен за въвеждане на нови идеи и изпълнение на планове, така че Близнаците трябва да бъдат по-тихи от водата и по-ниски от тревата. Лъжата и измамата от страна на тези хора ще ги дискредитират, причинявайки непоправима вреда на авторитета им. Дистанция и охлаждане на чувствата са възможни и в любовната сфера. В отношенията с противоположния пол не трябва да предсказвате бъдещето – по-добре е да продължите да живеете в настоящето. Основната задача на Близнаците от 1 до 7 май е да намерят златната среда във всички области. Говорихме за това как да сведем до минимум появата на нещастие в живота.
Рак

Раците често ще се заразяват с негативизъм – у дома, на работа и като цяло. Това е времето за уединение. Ако все пак някой успее да развали настроението на Раците с хленчене или провокации, ще може да се използва мощната практика за изчистване на негативизма. Инициативните хора от този знак трябва да бъдат по-внимателни. Раците не трябва да очакват лесни победи. Астролозите съветват да намалите малко темпото и да се насладите на момента. В отношенията с близки не трябва да се изисква подчинение. Напротив, сега е по-добре да им дадете максимална свобода.

Проверка по рама

лъв

Лъвовете в периода от 1 до 7 май астролозите съветват да се съсредоточат върху саморазвитието, а не върху преследването на пари или любовно щастие. Време е да спрем да попадаме в капаните на съзнанието. Хороскопът предупреждава Лвов за възможно изтичане на средства. Не трябва да се оставя без контрол и да се оставят финансовите дела да се развиват. Не можете да купувате скъпи неща, защото това може да постави Лвов в трудна позиция.
Пътуванията и романтичните запознанства ще дадат незабравимо изживяване, но само в събота и неделя. По-добре е да се концентрирате върху решаването на съществуващи проблеми.

зодия Дева

Според хороскопа Девата от 1 до 7 може да бъде склонна към прекомерна лековерност. Откровените разговори определено няма да са най-добрият начин да се забавлявате в момента. Особено силно трябва да се пазите от прекомерна откритост с непознати хора. Всеки, който иска да заеме доминираща позиция в приятелството, любовта или работата, ще трябва да срещне мощна съпротива. Тази седмица е добра за покупка или приемане на домашен любимец като подарък. Нумерологията ще каже на Девите как да изберат правилния домашен любимец. Краят и началото на седмицата е много добро време да научите нещо ново.

Везни

Везните трябва да се съсредоточат върху работата и изпълнението на дългосрочни планове. Трябва да се подготвите за възможен сблъсък с агресивни съперници и врагове. Вероятно в средата на седмицата ще трябва активно да защитавате своята гледна точка. Добро време ще дойде на 6 май. Възможно е Везните да трябва да направят труден избор. Вземането на решение ще причини много стрес и също ще изисква много енергия. Ето защо астролозите съветват да се отървете от крадeн от енергия предмети от бита. Прибързаността и недискретността могат да предизвикат нервен срив.
скорпион

Скорпионите трябва да се научат да мислят позитивно, ако искат да заобиколят всички проблеми и неприятности на този период. Песимизмът и притесненията определено няма да доведат до добро. Според хороскопа Скорпионите ги очаква период на несигурност. Не се надявайте много за следващата седмица. Ще бъде по-трудно да постигнете успех, ако се откажете от отпуснатостта, не се борите с лошите навици и променливото настроение. Най-добрият лек за униние за Скорпионите ще бъде лоялността към принципите и страстта към работния процес. Не са изключени изблици на ревност.

Стрелец

В периода от 1 до 7 май Стрелците трябва да не забравят да контролират емоциите си. Много е важно да останете спокойни и събрани. В работата и любовта трябва да разчитате на собствения си опит. Настоящите събития ще бъдат пряко свързани с миналото. Щастливото настояще и бъдеще ще зависи от това колко добре и правилно Стрелецът е разбрал уроците от миналото. За да избегнете празна суета, трябва да си поставите конкретни цели, както и да поддържате къщата чиста и подредена. Може би трябва да започнете седмицата с почистване според правилата на фън шуй. Ако поставите нещата в ред в къщата, тогава редът ще бъде в главата.

Магазин за Акумулатори

Козирог

Целенасочеността на Козирозите е основното им оръжие. Лекомисленото отношение към живота като цяло и към работата ще попречи на представителите на този знак да успеят. Не е нужно да действате от собствените си егоистични желания. Трудно е да си спомня семейството. Също така тази седмица е полезно да се занимавате с процедури против стареене. Трябва да запомните пет важни съвета, които ще ви помогнат да избегнете преждевременното стареене. Периодът от 1 до 7 май не е най-доброто време за нови запознанства. По-добре е да не следвате емоционалния импулс и да не се поддавате на емоциите.
Водолей

Водолеите трябва спешно да коригират вътрешния компас в търсене на щастие и успех в живота. Астролозите не препоръчват да поемате рискове в името на печалбата, в противен случай нещата могат да се обърнат негативно. Разточителството през този период е най-опасният враг на материалното благополучие на Водолея. Представителите на този знак могат да бъдат обхванати от желание да бъдат в светлината на прожекторите. Асертивността и ярките действия могат както да привлекат нова любов, така и да изплашат човека, който харесвате. Началото на седмицата и денят на затъмнението на 5 май не е най-доброто време за командировки и радикална промяна на обстановката.

Риба

Риби, въпреки всички трудности на този период. Вселената и звездите ще ви помогнат да предскажете близкото бъдеще. Гадаенето ще помогне на Рибите да разберат съдбата, както и интуицията, анализът на сънищата. Предстоящата седмица няма да мине за тези хора по най-разбираемия начин: не трябва да разчитате на стабилност. Ще има почва за остри преживявания. Няма нужда да вдигате летвата и да излизате от зоната си на комфорт. Простите и разбираеми неща са най-благоприятни. Определено не си струва да започвате нещо ново точно сега. Вместо това е по-добре да завършите вече започнатото.

Ако нямате достатъчно късмет, тогава обърнете внимание на нашата статия за това как да го обвържете според зодиакалния знак. Това ще ви помогне по-често да избягвате неприятности в трудни периоди от живота. Пожелаваме ви късмет в този труден момент.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ