19.6 C
София
сряда, септември 27, 2023

Хороскоп на Павел Глоба за седмицата от 10 юли до 16 юли 2023 г

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Астрологичните прегледи на Павел Глоба са винаги актуални, тъй като са изпълнени със здрав разум и полезни съвети за всички зодии и за всички сфери на живота. Време е да разберем какво ни очаква в средата на юли.
На портала Мегагороскоп говорихме за основните съвети за следващата седмица. Всички те трябва да бъдат взети предвид от вас, ако не искате да изпуснете късмета си. Всеки ден от тази седмица се опитайте да посветите не само на бизнеса, но и на близките си, дори ако тази област на пръв поглед не изисква специално внимание. Експертите на show.24-chasa.eu също дадоха някои полезни препоръки, така че ще намерите доста обективен и много полезен преглед за следващите седем дни.

Овен

Понеделник и вторник са страхотни дни да правите каквото и да било, но най-добре е да заключите негативните емоции в себе си, за да не се разсейвате от това, което ви носи удоволствие. В любовта може да настъпи период на „размразяване“, но не трябва да мислите, че всички проблеми ще изчезнат сами. Ще трябва да положите малко усилия. Основното нещо сега е да не приемате всичко казано лично. По-добре е да запомните за търсенето на източници на положителни емоции и енергия. Говорихме за тях по-рано. Овните могат да отделят време за себе си и своите близки, а също така да очакват голям успех в работата и бизнеса.
Телец

Телецът може да започне да попада под напрежение. Ще имат нови неща за вършене и грижи, но това ще означава, че са на прав път. Астролозите съветват да цените работата и времето си, като не се страхувате да поискате компенсация за вложеното време и усилия. Възможно е тази седмица много Телци да успеят да открият предназначението си и да разгърнат вътрешния си потенциал. Енергията на звездите и планетите ще бъде много креативна, но има шанс да получите няколко остри реплики по ваш адрес. Не е нужно да ги игнорирате. По-добре е да слушате мненията на другите за вашия човек.

Близнаци

В работата много Близнаци ще спечелят, но ще има и малки, но изключително неприятни проблеми. Те могат да бъдат обезпокоителни, но няколко полезни съвета ще ви помогнат да запазите спокойствие дори в най-трудната ситуация. В общуването с роднини и сродна душа взаимното разбирателство може да се върне. Астролозите смятат, че Близнаците не трябва да се страхуват да отстъпват в спорове и конфликти. Важно е да бъдете максимално дипломатични, защото отстояването на мнението ви може да доведе до сериозни кавги, раздяла, проблеми в работата и у дома. Също така е важно да се грижите за здравето си.
Рак

Тази седмица Раците ще почувстват как пороците и слабостите им изчезват. Това ще бъде време за пречистване на съзнанието и идеален период за работа върху себе си – както духовно, така и физически. Голяма надежда за Раците с шесто чувство. Интуицията ще им помогне да се измъкнат от всяка трудна ситуация. Неговата сила и уместност ще бъдат максимални. Това не означава, че винаги можете да се справите сами с проблемите. Можете спокойно да поискате помощ от колеги и близки. Можете спокойно да харчите пари за личен комфорт, за семейството. Основното нещо е да не купувате нещо безполезно и ненужно.

Проверка по рама

лъв

Лъвовете ще имат много потенциални неща за вършене със своите приятели, роднини и значими други. Основното нещо е да не се претоварвате твърде много. Сега е по-добре да запомните нуждата от почивка, но не поради преумора, а защото промяната на обстановката ще ви помогне да намерите нови цели в живота, да се срещнете с нови хора. Астролозите препоръчват да се обърне внимание на здравето, тъй като ще стане много по-лесно да се отървете от психически и физически заболявания. За да поддържат тонус и силна енергия, Лъвовете могат да използват осем прости съвета. Много от тях ще имат нужда.
зодия Дева

Девите, които по някаква причина имат черна ивица в живота си, ще успеят да се отърват от нея. Това е точното време, когато ще започне разцветът на силите на хората от този знак. Ще достигне своя връх след няколко седмици, но вече сега Devs ще имат много сила и енергия. Представителите на този знак могат много, но от 10 до 16 юли няма да могат да променят други хора. Девите трябва да се грижат за здравето си. Можете да започнете да се храните по-добре, опитайте се да се отървете от лошите навици, за да се предпазите от проблеми. В работата ще е чудесно да планирате неща за бъдещето, както и началото на нови проекти.

Везни

Сегашното положение на планетите и звездите е благоприятно за пречистване на съзнанието от умствени паразити. По-рано говорихме за това как можете да се отървете от тях по-бързо. Везните трябва да се опитат да видят нещо ново в живота, като погледнат всичко от различен ъгъл. Можете напълно да се отдадете на любовната сфера или да се впуснете стремглаво в работа. Уикендите са най-позитивните дни за уединение. В началото на седмицата е важно да ходите на срещи и да не се страхувате от нови запознанства. Можете да се опитате да се абстрахирате от всичко, което носи отрицателни емоции, разочарование. Трябва да свалите напрежението от себе си.

скорпион

Скорпионите могат да започнат да работят неуморно или, напротив, да се съсредоточат изключително върху почивката. Те трябва да намерят ново хоби за себе си. Основното нещо е да не занимавате главата си с разкриване на тайни на други хора. Всеки знак има своите тайни, но те затова са тайни, за да не се опитвате да ги разкриете. В понеделник максималната активност ще помогне за преодоляване на всички несгоди, защото това ще бъде най-благоприятният ден от седмицата поради мощния положителен аспект между Меркурий и Плутон. Тази седмица Скорпионите ще могат да се „излекуват“ от ревността, да укрепят отношенията.
Стрелец

Тази седмица Стрелците трябва да се опитат да възстановят съня си и като цяло да върнат всичките си загубени положителни навици, ако има такива. Също така е важно да дадете повече свобода на вашата половинка и роднини и приятели. По-често трябва да прекарвате вечери с тези, които са скъпи на сърцето ви. Понякога можете да се оттеглите за промяна, да се занимавате с личния си бизнес. Това е може би най-доброто време да правите изненади за любимите си хора. През делничните дни не забравяйте за почивката. Преумората ще се отрази много негативно на работоспособността, настроението и късмета като цяло.

Козирог

Козирозите, които сега учат, могат да започнат да проявяват повишена активност. Паметта на тези хора ще започне да работи много по-добре, за да могат да търсят нови източници на знания, вдъхновение. Креативността също ще се развие. В работата амбициозните личности имат късмет. Основното нещо е да не чакате нещо, а да действате. С всичко това трябва да се помни, че скромността никога не е притеснявала никого. По-добре е да не казвате на никого за успехите си. Духовните практики, включително медитация, ще бъдат полезни. Що се отнася до любовта, сега можете да започнете сериозна връзка, да флиртувате, да ходите на срещи.

Магазин за Акумулатори

Водолей

Водолеите, които търсят любовта, трябва да се огледат. Може би вече са намерили това, което са търсили толкова дълго. В периода от 10 до 16 юли ги очакват много приятни моменти. Ако някой от дните не е от най-приятните. По-добре е да използвате правилата за завършването му, за да се освободите от негативизма. Честността и добротата са основните оръжия на успешните Водолеи. По-добре е да не се затваряте вкъщи и да бъдете по-малко в самота. Освен това трябва да се храните по-добре и да си почивате много. Любимите хора могат и дори трябва да дават топли думи, да признават чувствата си.
Риба

В бизнеса и на работа Рибите могат спокойно да се доверят на интуицията. Шестото чувство ще им помага всеки ден. Здравият разум също ще помогне да спечелите войната за парична награда или за повишение. Може да се наложи да пътувате до друг град по работа, но не се страхувайте – това може да доведе до нещо ново и много приятно. Ще има неприятни моменти – например лоши сънища, но Рибите не трябва да се притесняват, защото те няма да станат пророчески. Началото и краят на седмицата ще бъде време на повишена активност и особен късмет за хората от този знак. Можете да започнете да получавате нови знания, а източникът на знания не е толкова важен.

Ако изведнъж по някаква причина започнете да изпитвате трудности, не се притеснявайте. Просто използвайте незабавното заклинание за късмет. Астролозите съветват да не превключвате от едно нещо към друго. Не бъдете спонтанни. Контролирайте се и не се фокусирайте върху лошото.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ