17.8 C
София
понеделник, май 27, 2024

Хороскоп на Павел Глоба за седмицата от 3 юли до 9 юли 2023 г

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Павел Глоба е известен астролог, който дава най-точните прогнози и полезни съвети. Прогнозата за седмицата от 3 до 9 юли за много зодиакални знаци ще бъде ръководство за действие, за да постигнете успех във всяка област на живота.

Порталът сподели мнението на популярен астролог мегагороскоп. Астролозите на сайта dailyhoro.ru също не останаха настрана и дадоха някои допълнителни препоръки как да постигнем щастие. Според експерти тази седмица ще продължи тенденциите от последните „седем дни“. Може да бъде богат на ярки събития, свързани с решаването на важни проблеми. Най-важният съвет за всеки от нас е да се научим да управляваме емоционалното си състояние. Ако се поддадете на настроението и изпуснете нервите си. Щастието може внезапно да се превърне в проблеми.

Овен

Желателно е през тези седем дни Овните да отказват далечни пътувания и полети. Това е време на големи злополуки и непредвидени проблеми. Можете да опитате пет здравословни сутрешни навика, които могат да преобразят живота ви. Това ще бъде отличен избор за онези Овни, които мечтаят да променят нещо. На първо място вече ще бъдат въпросите за работата и кариерата. Възможно е около Овена да се появят много клюки, спорове и слухове. Просто трябва да останете в хармония със себе си и да не пренебрегвате помощта на роднини и приятели. Сега е важно да помислите за бъдещето си.

Телец

За Телеца активността и решителността ще бъдат не просто важен прерогатив, а абсолютна необходимост. Изключително важно е да се обърне известно внимание на финансовия сектор. Възможни са известни затруднения в тази насока, затова помощ ще дойдат от близки и приятели. Телец сега в никакъв случай не трябва да изхвърляте гнева си върху близки. Дори нещо да не върви по план, винаги можете да си осигурите спокойствие и стабилност само като поговорите с някого. Роднините ще се отправят с подкрепа. Очакват се трудности в работата, но за да се преодолее кризата и да се отървете от черната ивица.

Близнаци

Близнаците определено не трябва да тръгват на дълъг път заради отрицателния Меркурий. Това може да причини прекъсване на плановете и дори финансови загуби. Топлите отношения с близките и взаимопомощта ще ви позволят да останете на повърхността. Положителните нагласи за всеки ден също ще помогнат на Близнаците да останат продуктивни. Прекъсването на плановете може да бъде свързано и с импулсивност в общуването и контактите с другите. Специалистите силно съветват Близнаците да сдържат емоциите си и да внимават за думите си. В противен случай може да се появят нови врагове, недоброжелатели.

Рак

Раците в седмицата от 3 до 9 юли спокойно могат да се съсредоточат върху решаването на битови проблеми и върху здравето си. Астролозите призовават за умерено спестяване, но не на пари, а на време, тъй като именно времето е най-ценният ресурс. Рязка промяна в плановете в началото на седмицата може да доведе до проблеми. Специалистите препоръчват на Раците да се обръщат за помощ към интуицията, но само в критични ситуации. Това ще помогне да се заобиколят възникналите препятствия. Раците трябва да се пазят и от телефонни и интернет измамници. Тази седмица подобен дистанционен метод за измама ще бъде най-актуален.

Проверка по рама

лъв

Лъвовете очакват промени в живота и тази седмица те могат да се случат всеки ден и не винаги ще бъдат забележими. Поради тази причина Лъвовете трябва да помнят народните знаци, които говорят за наближаването на такива промени. В края на седмицата може да се случат много събития, които ще повлияят на бъдещия живот на Лъвовете. Това време трябва да бъде посветено на работа и домакински задължения. Те ще станат спасение за представителите на този знак. Очакват се големи промени, така че е важно да запазите спокойствие, за да не развалите случайно отношенията си с близки и приятели.

зодия Дева

Нощните светила на Дева, включително Меркурий, ще донесат много проблеми. Най-важният от тях е загубата на мотивация. Мотивиращите цитати, с които нашите експерти ги запознаха по-рано, ще им помогнат частично да го върнат. Девите също могат да срещнат човек, който ще промени съдбата им в обозримо бъдеще. Възможни са краткотрайни романи, нови любови, но късметът ще се редува с проблеми, така че Девите ще имат нужда от малко търпение. В края на седмицата е важно да отделите време за семейството си. От подкрепата на Девите ще имат нужда най-близките им хора, особено родителите и децата.

Везни

Везните могат да имат дребни проблеми, които ще дойдат достатъчно бързо, но и бързо ще напуснат живота им. Възможно е да се появят нови възможности, които Везните ще могат да реализират благодарение на леко повишена проницателност и желание за успех. Много е важно да се научите да се наслаждавате на провалите, тъй като някои от тях с известна вероятност ще доведат Везни до нещо добро в обозримо бъдеще. Може би е време да започнете активна работа, изграждане на отношения с началници и колеги. Не позволявайте на работното място да се появяват кавги и скандали.

скорпион

За да поемат контрола върху живота си в този труден период, Скорпионите трябва да използват помощта на четири основни техники за управление на енергията си. Сега трябва да спасите репутацията на всяка цена. Това важи не само за работата, но и за семейството. Никога не губете доверието на близките. Астролозите съветват Скорпионите да се контролират. Има шанс да получат ценен съвет от роднини или приятели. Трудните случаи препоръчват астролозите да бъдат отложени за по-късно. Не е време за драстични промени. Възможно е нарушаване на плановете в бизнеса и личния живот.

Стрелец

Стрелците трябва да се научат да се контролират, тъй като седмицата ще бъде много нервна: заради негативизма на другите хора, заради неприятностите. Ще бъде полезно да се научите как да медитирате, за да научите как бързо да се успокоите и да изчистите ума от негативност през такива периоди. Още в първия ден от седмицата Скорпионите трябва да започнат да решават неотложни проблеми. Астролозите отбелязват, че така ще освободите време за по-важни неща. Възможно е Стрелецът да бъде в центъра на вниманието. Началото на юли ще бъде успешно за намиране на решения на възникнали по-рано проблеми.

Козирог

Козирозите могат да бъдат преследвани от клюки. Възможни са атаки на недоброжелатели, завистници. Промените в живота ще бъдат резки и не винаги приятни, но те ще ви помогнат да преминете към нов етап. От понеделник се препоръчва да поставите основите за бъдещи победи. Има вероятност още в края на тази седмица някои Козирози да могат да започнат да берат плодовете на собствените си творчески постижения и победи. За да постигнете настоящите си цели още по-бързо, можете да използвате специални камъни-талисмани. Много противници ще провокират Козирозите. Не се поддавайте на провокации.

Магазин за Акумулатори

Водолей

Водолеите на първо място трябва да обърнат внимание на седем ежедневни навика, които ще им спестят нервите, силата и енергията. Факт е, че седмицата може да бъде много трудна и нервна. Трябва много да внимавате с времето и усилията си.
Както личният живот, така и работната среда могат да се променят. Представителите на този знак не трябва да забравят за семейството, за къщата. В същото време можете да помислите за смяна на работата и евентуално преместване. Не си струва да започнете да учите нещо ново. За съжаление, паметта и вниманието на Водолеите могат да се поколебаят.

Риба

Началото на юли е предназначено за укрепване на семейните отношения, грижа и внимание към близките. Особено внимание трябва да се обърне на приятелите. През този период работата не трябва да се превръща в пречка за общуването с скъпи на сърцето хора. Рибите също трябва да помнят, че тази седмица основният нумерологичен покровител-талисман е актуален. Числата са на страната на Рибите, така че могат да поемат умерени рискове, но не и да губят главата си. Можете да се занимавате със саморазвитие. Това време е идеално за активна работа и умерени упражнения. Астролозите съветват да следите здравето.

За да бъде успешна първата седмица на юли, всяка от зодиите трябва да запази спокойствие. Взаимната помощ и подкрепа ще бъде вашето спасение от проблеми и гаранция за стабилност. Ако планетите и звездите ви отнемат увереността, което е напълно възможно, пет прости упражнения за всеки ден ще ви помогнат да я върнете.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ