7.1 C
София
понеделник, март 27, 2023

Хороскоп за седмицата от 13 до 19 март 2023 г

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Предстои една доста важна седмица, в която ще се случат няколко много важни астрологични събития. Експертите разказаха какво могат да означават те за представители на различни зодиакални знаци.
Според списъка ни с благоприятни дни, на 16 март Венера ще направи дългоочаквания преход в знака Телец, което ще повиши нейната енергия, а следователно и нашата, и с вас. Това е много важно събитие за всеки от знаците на зодиака, но не е последното. В неделя Меркурий също ще стане силен, така че последният ден от седмицата може да бъде посветен на бизнес и финансова активност – ако, разбира се, имате желание и сили за това. В тези седем дни най-накрая пролетта ще започне да разкрива максимално своя потенциал.

Овен

Тази седмица Овните по-често ще сънуват хубави и приятни сънища, а интуицията им ще придобие нови сили. Що се отнася до лошите сънища, за всичко не са виновни звездите с планетите, а нещо друго. По-рано говорихме за девет причини, поради които могат да се появят лоши сънища. Решаването на актуални проблеми за Овен ще бъде с порядък по-лесно от обикновено. Това е много важен момент, в който трябва да действате, а не да седнете и да чакате, докато всички проблеми се решат сами. Сега е и моментът да видим последствията от свършената досега работа.
Телец

Телците трябва да използват своите зодиакални тайни за щастие и то възможно най-често. Тази седмица започва много важно време, в което животите на тези хора ще се променят значително. Телците трябва да очакват приятни изненади в края на този период. Очакват ги нови срещи, положителни емоции, щастие и много добри новини. Астролозите съветват да не пилеете енергията си, а да правите най-важните неща, и то по-често. Фатални събития могат да се случат и в живота на Телците, ако спрат да поемат отговорност за своето минало и бъдеще.

Близнаци

Укрепването на Венера ще се отрази благоприятно на продуктивността на Близнаците, и то във всяка от областите. В любовта тези хора ще могат по-уверено да намерят сродна душа, за която отдавна са мечтали. В бизнеса и работата трябва да започнат седмицата с незавършени досега проекти, а от четвъртък постепенно да започнат нови начала. Харизмата на Близнаци ще се увеличи многократно в неделя, така че този ден може спокойно да бъде посветен на нови запознанства, търсене на любов, срещи и флирт. Възможно е представителите на този въздушен знак да успеят да получат подарък от съдбата.
Рак

Раците са по-склонни да бъдат по-щастливи и по-успешни. Това ще им помогне за самочувствието, както и няколко ежедневни ритуала. Факт е, че Венера ще бъде на тяхна страна, така че късметът ще бъде повече от достатъчен. Що се отнася до настроението и здравето, Раците също ще бъдат на върха в тези аспекти. Тялото и душата им ще укрепнат, така че ще станат по-издръжливи. Към края на седмицата може да възникне остра и спешна нужда от любов, внимание и грижа. Ако това не се случи, това ще бъде сигнал, че е време да промените нещо в живота си.

Проверка по рама

лъв

Лъвовете ще трябва да се изправят пред трудни задачи и предизвикателства през тези седем дни, но това няма да ги накара да загубят самочувствието си. Напротив, с всеки решен проблем тези хора ще стават по-силни. Обикновено врагът се крие там, където най-малко очакваме да го видим. Основният враг на Лъвовете са те самите. В момента не можете да се доверите на интуицията си. Трябва да продължим напред и да вярваме само на фактите, да използваме логиката. За най-бързия начин за преодоляване на проблеми можете да опитате да използвате осем начина за получаване на вдъхновение. Творчеството е най-добрият приятел на Лео.
зодия Дева

Много Деви вероятно ще пътуват тази седмица по лични или бизнес причини. Ако изведнъж това наистина се случи, не трябва да се страхувате от дълъг път, защото нощните светила ще се радват да помогнат на Девата по пътя. За да се предпазите още повече, можете да си спомните петте най-добри признака на пътниците. Също така голям успех очаква Dev в творческата област. Това ще бъде изненадващо приятно време за развитие на нови идеи, както и посвещаване на вашите планове на колеги и подчинени.

Везни

През първата половина на седмицата Везните могат да се тревожат за дреболии по-често от обикновено, но по-близо до четвъртък настроението ще се стабилизира и мислите ще дойдат в ред. До този момент астролозите съветват Везните да използват по-често специални съвети и практики, за да станат по-щастливи. Краят на седмицата и особено уикенда ще бъде чудесно време за изучаване на езици, придобиване на нови знания във всяка област. Астролозите вярват, че Везните ще могат да реагират възможно най-бързо на всякакви проблеми, които срещат по пътя на живота.

скорпион

Нощните светила ще помогнат на Скорпионите да премахнат енергийните блокове, да станат по-силни и по-добри. Това ще бъде много благоприятна седмица за намиране на щастие в любовта, както и за финансова активност, активност в работата и бизнеса. Препоръчително е да подсилите амбициите си с дела, а не просто да говорите неоснователно на всички какви грандиозни планове очакват изпълнение. Хората могат да спрат да се доверяват на тези Скорпиони, които говорят много, но правят малко, а също така дават празни обещания. Важно е да действате и да бъдете честни със себе си, тогава положителният резултат няма да ви накара да чакате.
Стрелец

Нощните светила ще помогнат на Стрелец да изпълни желанията и да привлече късмет. В периода от 13 до 19 март хората от този знак ги очакват силни победи и много ярки емоции. Възможно е да градите дългосрочни планове за бъдещето без страхове и съмнения, да се справяте с най-трудните неща. Много Стрелци ще могат да запълнят пропуските в знанията, ако има такива. По това време паметта и вниманието на тези хора бавно ще започнат да се подобряват. За да почистите кармата и да привлечете късмет, също си струва по-често да предоставяте психологическа подкрепа на хората около вас.

Козирог

Козирозите трябва да избягват небрежното боравене с опасни електрически уреди, както и да бъдат по-внимателни при шофиране и да гледат в двете посоки, когато пресичат пътя. Ако внезапно възникне дилема по пътя на живота, квадратът на Декарт ще им помогне да се справят с нея, като вземат правилното решение. Можете също така да се опитате да потърсите помощ от близък човек, за да ви даде съвет, но е по-добре да се пазите от чуждото мнение, защото то не може да бъде сто процента обективно. Възможно е в периода от 13 до 19 март да се случат събития, които ще трябва да се преживеят за първи път.

Магазин за Акумулатори

Водолей

Водолеите ще успеят да получат всичко необходимо. Това ще им помогне в самохипнозата. Това е подходящо време за физическа активност: ходене на фитнес, джогинг, плуване и т.н. За да постигнете щастие, е важно да демонстрирате доброта и обич към втората половина, децата и най-близкото семейство. Трябва да помогнем на тези, които отчаяно молят за помощ. Ако мислите само за себе си в този труден момент, това може да изгради непреодолима стена между Водолеите и хората, които обичат. Сега егоизмът определено ще бъде излишен.
Риба

Риби тази седмица астролозите съветват да запомнят шестте ежедневни дейности и навици, които привличат щастие и просперитет. Това е времето, когато успехът на Рибите ще зависи почти изцяло от самите тях. Звездите и планетите ще се опитат да помогнат, но подкрепата им ще е повърхностна. Сега е идеалният момент да опитате да превърнете уязвимите си места в силни страни. За да направят това, Рибите ще трябва да се изправят пред истината и да станат честни със себе си. Гарант за успех в работата и любовната сфера за тези хора ще бъде желанието да станат по-добри.

В този важен и не съвсем прост момент астролозите и експертите на dailyhoro.ru ви съветват да си припомните дванадесетте мъдри правила за намиране на щастие. Нека тази седмица бъде за вас време на победа, а не на разочарование.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ