България

И третият вот – неуспешен, януари отново на избори

Игра на Богове -Възходът на падението
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На предстоящите на 14 ноември избори „2 в 1“, както реши президентът Румен Радев, отново няма да може да се състави работещо правителство. Това прогнозира политолог, позовал се на необявено в медиите социологическо проучване.

Плашещата перспектива е следната – на изборите през ноември отново ще влязат същите 6 партии – „Има такъв народ“, хунтата на ГЕРБ-СДС, „БСП за България“, „Демократична България“, ДПС и „Изправи се, БГ! Ние идваме!“.

От тази конфигурация, обаче, няма основание да очакваме споразумение, защото отново ще се образуват два лагера – партиите на протеста + БСП от едната страна на барикадата и мафията на Бойко, Слави и Доган от другата.

Така ще се повтори неработещият 46-и парламент, затова политическата математика на всички партии сочи, че трябва да се готвят за четвърти извънредни изори през януара 2022 г., обясни източникът на Narod.bg.

На тази рулетка ще се въртим дотогава, докато най-сетне проумеем, че Слави, Бойко и Доган са въплътената в партиите мафия и просто ги изхвърлим от обществения живот, подчерта политологът, настоял за анонимност.

Проверка по рама

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

магазин за авточасти
Back to top button