България

ИНТРИГА в Новините Днес: Корнелия сдава БСП на семейния си приятел Крум Зарков – връзката им минава през КГБ

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Корнелия Нинова хвърли оставка като лидер на БСП, какъвто все още е, без притеснения – партията отива в ръцете на „младия социалист” Крум Зарков. Дотук нищо ново – претоплената манджа за падането на Нинова обществото предъвква вече половин година.

Източник на Новините Днес разкри защо Корнелия е готова с лекота да остави „Позитано” 20 на 39-годишния Крум – семействата им са приятелски от близо половин век и минава през зловещата КГБ!

Шантаж в Новините Днес: Корнелия пробутва 180 пионки във властта, одобрени от Бойко (Нинова дава подкрепа срещу отплата, че не оглави НС)

За да схванем цялата картинка, трябва да си припомним кой е Крум Зарков и кои са неговите предци:

Проверка по рама

1. Дядото на бъдещия БСП лидер – Ленко (Леонид) Кацамунски, е роден в Плевен на 6 март 1936 г. Баща му Атанас Кацамунски с партизанско име Леонид е деец на БКП и съратник на Димитър Благоев.

При кръщенето през 1943 г. е преименуван на Леонид. Първоначално учи във Военноморското училище, но се отказва.

Ленко (Леонид) Атанасов Кацамунски е дядо на Крум Зарков

Завършва Юридическия факултет на Софийския университет и работи като съдия и прокурор в Пазарджик и Велинград. Работи като прокурор в Софийска градска прокуратура, но поради невъзможността да си намери жилище за купуване преминава на работа в МВР.

Лидери? Бойко и Корнелия си имат партии за лично благоденствие, 3 млн. българи са в тунел без изход

Бил е началник на Главното следствено управление на МВР от 1990 до 1992 г. Работи известно време като съдия и прокурор. Бил е официален кореспондент на България в ООН по превенция на престъпността. През 1984 г. е един от консултантите на филма „Опасен чар”.

Именно леонид Кацамунски командва в семейството на Крум Зарков, но първо – вече е на години, и второ – бившият топ милиционер е достатъчно в плен на чашката, за да се интересува от голямата политика, ясен е читателят на Новините Днес от „Позитано” 20.

Магазин за Акумулатори

Само в Новините Днес: Пуделът на Корнелия извъртя номер на Кирил и Асен (Калоян Методиев изпял за срещата с Нинова)

2. Прадядото на Крум Зарков е интересната фигура в семейството, защото Йордан Кацамунски е първият резидент на КГБ в България.

Когато се прибира след дълъг престой в Москва, Йордан отива в с. Крушовица, където живее на квартира без наем в къщата на бабата и дядото на Корнелия Нинова.

Връзката между двете семейства започва оттогава, това приятелство, почти роднинство, е запазено и до днес, предупреди информаторът на Новините Днес.

Скорошната бутафорна „война” между Корнелия и Крум всъщност бе маркер – така Нинова посочи кой трябва да я смени на поста. Иначе Крум Зарков е неопетнен откъм корупционни обвързаности, но пък не става за лидер на 120-годишна партия заради инфантилните си съждения, категоричен е източникът на Новините Днес.

Материалът ИНТРИГА в Новините Днес: Корнелия сдава БСП на семейния си приятел Крум Зарков – връзката им минава през КГБ е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button