България

Куриерът с 60 млн. в чували от „Хемус” ПРОПЯ – Борислав Колев работил в софийския НАП, отдел „Ревизии”

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Борислав Колев, роден 1979 г., бивш старши инспектор по приходите от НАП в отдел „Ревизии“, дирекция „Контрол“ на ТД на НАП-София, е куриерът на Бойко Борисов, задържан за източването на 60 милиона лева от АМ „Хемус“.

Според информатор на Новините Днес посредникът между източването на магистралата и пълненето на чекмеджетата е готов да сътрудничи на властите и вече започнал да разкрива криминалните схеми на Бойко Борисов и оялите се олигарси около ГЕРБ.

Само в Новините Днес: Първи арестуван за грабежа „Хемус”! Бившият данъчен Борислав предавал чувалите с пари към Бойко и компания

Парите за аутобана са получени на каса от „мулета” на порции по милион, които се събират в голям сак и полиетиленов чувал. След това са предавани на Борислав Колев, който ги трансферирал по веригата нагоре до Бойко и компания.

Проверка по рама

Както Новините Днес съобщи, „мулетата” са признали, че именно това е човекът, на когото са предавали камарите с пачки.

Куриерът на Бойко с 60-те млн. лева – футболен съдия (Кой е бившият данъчен Борислав Колев?)

Информацията за самоличността на куриера е засечена на базата на съобщението на прокуратурата за задържано лице с инициали Б.К. на 42 г., информацията на Свободна Европа, че става дума за бивш служите на НАП, и информацията, налична в Наплийкс.

Това е единственото лице, служител на НАП, което има инициали Б.К и е родено 1979 г.

Борислав Колев има брат близнак Иво Колев, също бивш служител на НАП от дирекция „Големи данъкоплатци и осигурители”.

Материалът Куриерът с 60 млн. в чували от „Хемус” ПРОПЯ – Борислав Колев работил в софийския НАП, отдел „Ревизии” е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Магазин за Акумулатори

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button