България

Ива Митева бяга от Слави, получила паник атаки заради провала на чалга партията „Има такъв народ”

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Партията на Слави Трифонов се срина, в момента дори най-оптимистичните стакмистики й отреждат четвърто място, след като бе водеща на отминалите предсрочни избори, припомня Новините Днес.

Най-тежко сривът на „Има такъв народ” и отровната атмосфера в партията изживявала шефката на парламента Ива Митева. Доколко може да се вярва на хора, които все пак не са с медицинско образование, тя все по-често показвала симптоми на паник атаки.

От една страна Митева била безкрайно благодарна на Слави Трифонов, че я издигна до председател на парламента, като втората жена след Цецка Цачева на този най-висок пост и така завинаги остава в историята на Народното събрание и на България, пише „Уикенд”.

От друга страна, обаче усещала, че „Има такъв народ” с двата провалени мандата, се срива по-бързо, отколкото е нормално, а това вреди и на самата нея в личен план. Кой иска да е на страната на губещите?

Проверка по рама

Ива Митева доста открито намекна, че обмисля да се оттегли. „Ако и този път се провалим и не успеем да съставим правителство и не се случи промяната, мисля, че няма смисъл да участвам повече в политиката.

Нека да видим как ще мине кампанията и как ще продължим напред” – заяви Митева тези дни от телевизионния екран.

И явно този път, за разлика от предишните си колебания, е решена да изпълни заканата си.

Материалът Ива Митева бяга от Слави, получила паник атаки заради провала на чалга партията „Има такъв народ” е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button