БългарияРазследвания

Иван Ангелов:“С Борисов имаме мъжки отношения. Помага ми, няма нищо сексуално”

Игра на Богове -Възходът на падението

Борисов е човек с достойнство. Той ще си плати и ще си намери много по-скъпа и хубава жена. На мен Борисов ми е помагал. Аз правя експорт. Той ми е помагал да Турция за изнася. Често се случва конкуренти като Франция, за не могат да минават наши яйца за Ирак. Борисов проверява защо намират дребни проблеми, за да не пускат камионите ни. Борисов гарантира пред турската служба за стоката. Това каза в комисията по ревизия Иван Ангелов – собственик на „Градус“.

Ангелов не каза кога Борисов му е помагал. Отрече негов служител да е съден за подкуп, макар журналист да каза, че държи придсъдата в ръцете си.

“С премиера имам чисто мъжки отношения, без нищо сексуално. Говорим си като мъже за всичко, за което си говорят двама мъже.  На 10 дена се чуваме. Играем белот с него и не само с него. Белот се играе от 4 човека.  Моя стока никога не е била на самолет, каза Ангелов, макар, че излезе информация за пилешкото месо за Дубай, срещу които бяха върнати фурми. Илчовски твърди, че аз съм използвал премиера да ми продава евтино. Това е срам. Никога не съм използвал премиера. Правени са ми ревизии и е излизала разликата в стотинки.

Г-н Илчовски имаше договор за слънчоглед през м. г. той пуска фактура за 690 лева. Защо иска увеличение с 60 лева. Питам го-защо правиш така. А той каза: „Ще те  утепам и теб и сина ти. Ще те направя на парчета и теб и синът ти.

95 процента от казаното от  Илчовски са лъжи. Винаги от него съм купувал на по-високи цени от други доставчици. От него купувах царевица на 270 лева тон.  Г-н Илчовски ще бъде даден на прокуратурата, той непрекъснато лъже. Купувал съм царевица на 265 лева през миналата година.  След това купувам царевица от друга фирма на 260 лева. Ето тук има договори за всичко. През 2016 година съм купувал царевица за 280 лева. Дадох му 5 млн. заем. Трябваше да ги върне декември. Ходатайства да му отложа заема.  

Ходихме на екскурзия в Монако с Илчовски. Аз съм най-големият консуматор на фураж. С премиера Станишев също съм говорил, да и г-н Първанов.

Проверка по рама

Иван Ангелов не успя да си спомни дали негова фирма стопанисва резиденцията в Студена, като не помни дали е подписвал концесия за нея за 30 години.

Светослав Илчовски многократно се обръщаше към г-н Ангелов с думите “чичо Иване” и го призоваше да спре да лъже.

магазин за авточасти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button