БългарияРазследвания

(ВИДЕО)Илчовски Продължава: “Казах на Младен Маринов “БОКЛУК”, подкупите са узаконени отдавна. “

Игра на Богове -Възходът на падението

Задържаха ме и ми обясниха, че окръжен съд ще потвърди присъдата, ако не дам парите. На мен ми го заявиха септември месец. Това каза Светослав Илчовски пред Сашо Диков по Евроком.

Днес на изслушването в комисията, всички се появиха около мен. Снимаха ми телефона, искаха психиически да ме смачкат. Мислеха, че ще ме впечатлят. Мислят си, че такива големи управници са дошли.

Младен Маринов – бивш шеф на МВР, този с очилцата, беше застанал зад мен и повтаряше: „Този можех да го арестуван веднага“. Ей така, говори си на носа.  На него му казах боклук. Какъв е този?  Къде е Мето Илиенски? Някой все едно ги  помни тези. Е така зад гърба ми ме заплашваше. Подкупите отдавна са узаконени отдавна. Сега сме модерни-договори за посредничество, занижена цена.  Вече никой не носи пари с торби.

Още след комисията Ангелов е избягал за Турция, но Бойко го е върнал. Всички обичат да атакуват. Всички срещу бате Светльо. Лъжа е, че съм под охрана. Сам съм.

Бойко е пратил Иван Ангелов. Има огромен проблем този човек. Той беше забегнал за Турция, но го върнаха. Той сам си призна, че се обажда на Бойко и като има проблеми със стоката си му се обажда, за да го оправя. Нямаме договор с Ангелов. Отказах да работя с тях и оттам ме започнаха. Ние имаме проформа аванс, което не е договор. Това, което показа с фирмата, е негова. Не искат тази истината да излезе наяве. Този го пратиха психически да ме потискат.  А той доказа, че е приятел с премиера. Тези хора са толкова обезумели от власт. Бяха ме наредили да ме заключват. Софийска прокуратурата го анулира това нещо.  

Бях предупреден. Като започнат разследване, то момичето ще си излезе. Искам да покажа, че съм един от пострадалите. Един бизнесмен Младен Милков пак същите лица – Иван Ангелов и Бойко Борисов му искат 12 млн. Десет човека са готови да говорят. Във всички сектори е така. Всички бягат по принуда от България.

Проверка по рама

Аз ги молих да спрат. При мен всичко е изкарано. Мен са ме ровили, разследвали. Гледаме да градим. Районът ни е уникален. Но който мине-метла.  Вчера са ходили при моя начална учителка да търсят компромати. 4 убийства са ми приписали. Чудеса! 

Следим се взаимно. Още след комисията Ангелов е избягал за Турция, но Бойко го е върнал. Всички обичат да атакуват. Всички срещу бате Светльо. Лъжа е, че съм под охрана. Сам съм.

Можете да гледате интервюто на Светослав Илчовски в предаването “ЕвроДикоф” (превъртете до 2:01:00)

 

 

Магазин за Акумулатори

магазин за авточасти

2 Comments

  1. Pingback: Нужен е само още един бизнесмен и арестите са неизбежни ! - съдия Румяна Ченалова: - Новините Днес
  2. Pingback: Прокуратурата проверява казаното от Светослав Илчовски и Иван Ангелов в парламента. - Новините Днес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button