19.8 C
София
петък, май 24, 2024

Излагация в Narod.bg: Иван Вазелина сваля мацки като… джендър (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Плешивият бандит Иван Балабанов – Вазелина копае дъното – панагюрският ром бе изловен да сваля мацки като… джендър, тунингован с перуки.

Пропадналият разбойник се снимал с перуки и похотлива усмивчица, като се надявал излагацията да мине за яка свалка, научи само Narod.bg от тарикат в обкръжението на Вазелина.

На кадрите виждаме и брата на прогонения от Златко Баретата престъпник – Велко Халката, прегърнали майка си Добринка. Очевидно фотосът е от далечното минало, защото Вазелина още има наченки на коса…

Последно за ромския измамник Иван Балабанов с еротичния прякор Вазелинасе чу, че е бил пребит насред Панагюрище. Бруталното меле се разиграли малко след Нова година близо до пробационната служба в средногорския град, където кривоокият рецидивист се явява чинно всяка седмица след поредната осъдителна присъда срещу него – този път за представена пред КАТ фалшива диплома за завършен 8-и клас, написа тогава „Уикенд“.

Изневиделица Вазелина бил нападат от Радослав Петров – Топи от пазарджишкото село Бъта.

Проверка по рама

Оказа се, че преди години Иван и брат му Велко измамили Топи с крупната сума от над 500 000 лева. Част от пачките предали на покровителя си Златко Баретата, който след време дори заплашил Петров по телефона да забрави за парите.

Обаждането на силовия бос изобщо не трогнало Топи, който до запознанството си с братята измамници развивал успешно бизнес с внос и лизинг на луксозни автомобили. Именно негово било лъскавото порше с номер 2222, с което бръмчеше Велко Халката, преди да стане обвиняем. Представящите се за букмейкъри Иван и Велко, които само допреди десет години си изкарвали хляба като чистачи на тоалетни в Италия, оплели лесно Топи в своите мрежи.

Наивникът в продължение на години им давал пари всеки месец, уверен, че братята роми захранват сметката му в сайта ВИП АЗИЯ БЕТ, за да спечели многомилионен бонус. След като разбрал, че сайтът е фалшив и домейнът е регистриран не в Азия, а в Панагюрище и то на името на близък приятел на Вазелина и също обвиняем за измами – Петко Брадистилов със звучния прякор Путко, измаменият бизнесмен започнал да си търси парите.

Вазелина първо залъгвал Топи с напразни обещания, а когато работата станала дебела, привикал на помощ осъденият като наркобос бивш служител на баретите Златомир Иванов, който авторитетно поканил измамения на среща в имението си в Драгалевци.

Дори Златко Баретата, обаче, не могъл да укроти Топи, който се оказал неслучаен човек.

След месеци на дебнене Топи надушил дирите на наглия ром, който се криел в бабината си къща в родното Оборище. В един студен януарски ден измаменият бизнесмен застигнал Вазелина на пъпа на Панагюрище и без да го бави започнал да го налага. Циганинът се свлякъл безпомощно на земята, а притекла се на помощ възрастна жена го спасила от по-як пердах.

Магазин за Акумулатори

След случката крадливият ром не излизал от дома си от страх. Посещавали го само брат му Велко Халката и балдъзата му. Приятелката му леля Нора, съдържателка на евтина кръчма в покрайнините на Панагюрище, също го изоставила.

От луксозния живот на бабаита нямало и следа. След поредната присъда и последвала изцепка на Иван Вазелина, който наби представлявалия го по делото адвокат Ленков, Баретата просто изгонил протежето си. Факт е, че бронираното ауди на боса, с което Вазелина обикаляше да набира наивници за лесни печалби, се продава в пернишка автокъща.

Пред неизмазания дувар на бърлогата на мургавия тарикат в Оборище стои паркирана стара кола с десен волан, липсва и будката за охрана. Хората от селото коментират, че очакват с нетърпение Иван и брат му да бъдат прибрани отново на топло, за да си отдъхнат от просташките им изцепки.

Материалът Излагация в Narod.bg: Иван Вазелина сваля мацки като… джендър (УНИКАЛНИ СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ