13.5 C
София
неделя, май 28, 2023

Изненадваща бременност изхвърли от финала тази двойка от „Един за друг“ СНИМКИ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Една от най-запомнящите се двойки от риалити формата „Един за друг“ спира със състезателния характер на шоуто, след като се установи, че ще стават родители. 
Игрите са доста опасни и лекарският екип не разрешава на бъдещата майка да продължи състезанието и двойката да се бори за голямата награда. Но пък им позволиха, ако желаят, да останат да пребивават във вилата на любовта с останалите участници и да съпреживеят с тях финала, който е след няколко дни. 
Виктория и Георги са тези, които научиха в шоуто, че ще стават ордители. Бебето е направено по време на самия формат, а красивата Вики е в съвсем начален стадий на своята бременност. 

Всички участници се хвърлиха да ги поздравяват за благата вест. „Всеки ден го казвам и пак ще го кажа, това е най-хубавият ден във Вилата на любовта“, казва Кристина, хваната за ръка с любимия Артьом.
Сватбата на Жорката и Викси ще бъде през юни и вече почти всичко е готово за това знаково събитие, а покана са получили всички участници от псоледния сезон на рейтинговото шоу./show.24-chasa.eu

Проверка по рама
Блиц

Статията Изненадваща бременност изхвърли от финала тази двойка от „Един за друг“ СНИМКИ е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ