13.8 C
София
четвъртък, май 23, 2024

ИЗОБЛИЧЕН: Турчин подарил на Малката Яра пудела Тоби с пачките евро (СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Единственият позитивен и невинен участник в гигантската контрабандна афера с вече бившия главен секретар на МВР Живко Коцев и бандата на Краля на цигарите Паскал се оказа присъстващото на множество скандални снимки с пачки евро и с държавни ВИП персони кученце от породата toy пудел (пудел играчка), отсъди „Уикенд”.

Четириногият сладур е собственост на арестуваният контрабандист Стефан Димитров – Малката Яра, който за първи път, откакто притежава рошавия пудел, е разделен задълго с него. Димитров е въдворен за постоянно в килия на следствения арест от миналата сряда, а за кучето се грижи неговата интимна приятелка.

Проучване установи, че кученцето на Малката Яра е известно почти колкото стопанина си в митничарските среди. Пуделът играчка носи името Тоби и е подарен на Стефан Димитров на контрабандист от турския град Одрин, който имал като официален бизнес развъдник за редки породи кучета.

Според мълвата в Хасково, откъдето са Марин Димитров – Ярата и синът му Стефан – Малката Яра, пуделът Тоби е дарен като комплимент след успешно преминал през нашата граница тир с високоакцизна стока от Турция през есента на 2021 г.

Кученцето бързо се превърнало в любимец на Стефан Димитров, че даже било провъзгласено за талисман на контрабандистите. От снимките, които се появиха първо в сайта „Афера” дни след шумните арести, е видно, че Тоби обича да позира и да държи в устата си пачки с евро.

Проверка по рама

Освен с пачките, пуделът е заснет и с Живко Коцев, а на един от кадрите се появява и бившият вътрешен министър Бойко Рашков. Тази снимка е правена в популярно заведение. Кадрите с Коцев са на маси, на една от тях е и Стефан Димитров. Главният секретар е заснет и с пудела. На друга снимка се вижда Тоби с торта по и отново с пачки. Снимката вдъхнови зевзеците да коментират, че куче-митничар празнува рожден ден по този начин в България.

Всъщност, пуделът Тоби действително води завиден живот, а месечната му издръжка доближава президентска заплата. Познати на Стефан Димитров разказват, че Тоби всяка седмица ходи на фризьор и на баня и че си играе с плюшени играчки на „Брунело Кучинели“, всяка една от които струва по близо хилядарка. През зимата Тоби се носи пременен в „Луи Вютон“, „Баленсиага“ и „Монклер“, кученцето талисман разполага и със свой собствен личен слуга.

„Тоби обича да гони и донася плюшените си играчки, след като някой ги хвърли надалеч. Стефан Малката Яра обаче не винаги може да угоди на капризите на кучето си и затова шофьорите му имат като задължение да забавляват домашния любимец. Хвърлят му до изтощение плюшени играчки, а Тоби им ги носи“, описват ежедневието на кучето-контрабандист митничари от Хасково.

Те разкриват и друга тайна на Тоби – пуделът обичал да си близва по малко алкохол. „Сигурно Бойко Рашков го е научил да пие“, майтапят се по този повод служители от Агенция „Митници“.

Материалът ИЗОБЛИЧЕН: Турчин подарил на Малката Яра пудела Тоби с пачките евро (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ