13.8 C
София
четвъртък, май 23, 2024

Появиха се шокиращи СНИМКИ на Надя от “Ергенът“ от сватбата й с гръка, не прилича на себе си

ПРОЧЕТИ СЪЩО

В социалните мрежи се появиха шокиращи снимки на Надежда Вишева от „Ергенът 3“ от сватбата й с гърка, на които няма нищо общо със сегашната си визия. Явно Надето е минала през редица пластични и козметични процедури, с които да се добере до мечтаната визия. 

Надежда се спряга като една от любимките на Алек Манолов, но накрая той се отказва и си тръгва без жена от формата.

Тя е майка на 9-годишно момченце и освен, че е художник, тя е и професионален гримьор, а свободното си време прекарва във фитнес залата.

Преди няколко години тя не е била толкова хубава и е минала поне през пет пластични операции. Най-ярката промяна на Вишева е в носа. Днес той е малък, сладък и вирнат, което се постига поне с две ринопластики като имаме предвид истинския й нос.

Проверка по рама

Фотоси от сватбата й с гърка, който е и баща на сина й, се появиха в нета и втрещиха всички. Реално преди години Надежда изглежда с години по-възрастна, отколкото е сега. Видно е, че в лицето й са поставяни и пресни филъри и може би малко преди формата, защото преди кожата й е изглеждала значително по-увехнала и отпусната. Устните й също са оформени, но това, за което можем да я поздравим, е фактът, че Надежда не е прекалила с нищо и реално, ако не я познаваме отпреди, няма и да се сетим, че има пластики./show.blitz.bg

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ