България

ИЗВЪНРЕДНО в Новините Днес: Готвят арестите на кмета на Велико Търново Даниел Панов и на „касичка“ на Томислав Дончев в АПИ (РАЗКРИТИЯ)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Кметът от ГЕРБ на Велико Търново Даниел Панов ще бъде арестуван за участие в гигантски грабеж на милиони левове с компрометирани обществени поръчки, разкри единствено пред Новините Днес източник от върховете на МВР.

Баце години наред пълнеше чекмеджето от аферите на Даниел Панов

Засега е ясно, че Панов е пипал в кацата с мед заедно с една от най-близките на Томислав Дончев пионки в Агенция „Пътна инфраструктура” и негова лична „касичка“ – проф. Олег Асенов.

УБИЙСТВО! Шеф в АПИ участва катастрофа с два трупа (проф. Олег Асенов се возил в скъп джип на фирма с поръчки за милиони)

Възможно е професорът, който участва в ПТП с две жертви и му се размина, също да отиде зад решетките, уточни информаторът на Новините Днес.

Проверка по рама

Във Вътрешното министерство разполагат с данни, че гербаджията Даниел Панов в престъпно съдружие с бившия член на Управителния съвет на АПИ Олег Асенов са присвоили няколко милиона лева с любимата схема на мутрите около Бойко Борисов –строежа на пътища.

Грабежът с „ремонтите” на ГЕРБ продължава – във Велико Търново прозорец за 300 лв. стана 900 (прокуратурата спи)

Арестът на Даниел Панов ще бъде въз основа на сигнал за яки кражби от обществени поръчки и във ВиК инфраструктурата, реконструкцията на над 10 км пътища, улици и кръстовища в целия град – централен булевард, улици в кварталите, два от входовете на града, два нови моста над река Янтра, буферни паркинги и др.

Проверява се и за изчезнали суми от инвестиции в системите на градския транспорт, организацията на движението и паркирането.

„Касичката“ на Томислав Дончев замесен в убийство на двама в катастрофа (ПОДРОБНОСТИ)

Ортакът в далаверите Олег Асенов е и човекът, който лично ръководеше Националното ТОЛ управление доскоро, а ТОЛгейт е една от най-големите далавери по време на целия преход в България.

Магазин за Акумулатори

При ТОЛгейт става въпрос за това, че би трябвало около 1 милиард лева да влизат във фиска всяка година от електронни винетки и ТОЛ такси. А влизат само около 350-380 милиона годишно.

Къде потъва остатъкът до милиарда знаят само тези, които са на входа и на изхода на ТОЛ системата в България – частната австрийска фирма-изпълнител на националната ТОЛ система. И Олег Асенов.

Материалът ИЗВЪНРЕДНО в Новините Днес: Готвят арестите на кмета на Велико Търново Даниел Панов и на „касичка“ на Томислав Дончев в АПИ (РАЗКРИТИЯ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button