30.8 C
София
неделя, юни 23, 2024

Каква е ахилесовата ти пета в любовта

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Когато говорим за взаимоотношения, най-вероятно си наясно, че всеки от нас има силни и слаби страни. За съжаление, светът също далеч не е идеален. Това означава, че зад всяка здравословна промяна и положителна стъпка, която ще направиш, ще седи и по една грешка, която ще се опитва да те дърпа назад. Понякога и доста по-назад, отколкото си си мислила… Така че, когато става въпрос за поддържане на успешни и здрави взаимоотношения, знай, че невинаги ще бъде лесно да си обективна към себе си. Винаги можеш да попиташ партньора си какво мисли за слабите ти места в отношенията ви (ако имаш такива), но това ще доведе до критики, които могат да влошат връзката ви.

Но как можеш да разбереш сама кои са най-големите ти слабости? 

Изключително лесно – като направиш този тест, разбира се! Той съдържа оптични илюзии, с чиято помощ ще можеш да научиш едновременно какво те дърпа назад и ти пречи в любовта и какво може да ти помогне в намирането на любящ и мил мъж, който да те прави щастлива до края на живота ти. Всичко, което трябва да направиш е да разгледаш снимката и да запомниш първото, което си видяла. След това прочети какво показва твоят избор:

1. Майка и дете

Ако първо си видяла майка и дете, означава, че си човек, чието семейство е приоритет в живота и е над всички други неща. Докато съвременният свят може да не прегръща идеята за сплотено семейство, това със сигурност не важи за теб. То е основна част от същността ти и връзка ти с него влияе на всеки друг аспект от личния ти живот. Любовта на твоето семейство и превръщането му в най-важната част от ежедневието ти е важно, но може да бъде сериозна спънка по пътя към създаването на успешна връзка.

Семейството е важно, няма никакво съмнение, но това, което искаш, от което се нуждаеш и което заслужаваш в любовта също е важно! Докато мнението на близките ти за твоите романтични партньори може да има значение за теб, то не винаги трябва да бъде решаващ фактор за решенията ти в любовен аспект. Да се вслушваш в съветите на роднините ти няма да ти помогне относно бъдещото отношението с половинката ти, защото, ако питаш баща си, никой никога няма да бъде достатъчно добър, за неговото малко момиченце.

Проверка по рама

2. Лице на човек

Ако първото нещо, което си видяла е лице на човек, значи си от този тип хора, които се чувстват най-комфортно, когато наблюдават от разстояние социалните взаимоотношения между хората. Само ти знаеш дали става дума за срамежливост или страх от отхвърляне, но дори и тези, които са ти най-близки, ще ти кажат, че е необходима много работа, за да излезеш от черупката си и да разговаряш открито с мъжете. Нямаш желание да отблъскваш хората, но така или иначе точно това се случва.

Поддържането на дистанция е чудесен начин да научиш повече за сложността на човешките взаимоотношения, но може и да ти попречи да създадеш романтични взаимоотношения, които да бъдат наистина успешни. Затова, ако искаш да се отдадеш изцяло на една връзка, трябва да си готова да смъкнеш гарда и да подходиш към половинката си бавно и с добро отношение. Разбира се, забавно е да си пишеш с някой остроумен и интелигентен мъж, който няма намерение да споделя време с теб в реалния свят, но това не е човек, с който има смисъл да се създаде смислена и евентуално дълга връзка.

3. Фигура, беряща плодове

Ако фигурата, беряща плодове е първото нещо, което си видяла, то ти си човек, който е отговорен към кариерата си и има амбиции. От много малка знаеш с какво искаш да се занимаваш и макар че кариерата ти може да ти е помогнала да натрупаш състояние, то стремежът ти да срещнеш сродната си душа е сериозно забавен. Правиш всичко възможно да получиш това, което искаш в професионално отношение и това те кара да си щастлива и да се чувстваш добре.

Страхотно е да си вгледана в успеха, но ако си толкова съсредоточена върху собствените си цели, можеш да пропуснеш възможноста другите хора да те направят също толкова щастлива. С твоята упоритост и постоянство няма никакво съмнение, че ще постигнеш всичко, с което се захванеш, така че не забравяй да насочиш енергията си към любовта, ако тя, разбира се, е важна за теб.

Магазин за Акумулатори

4. Птици

Ако си забелязала първо птиците, значи си човек, който често „лети“ в облаците. Не можеш да си помогнеш, ти си родена мечтателка и нямаш намерение да се отказваш от тази специална дарба, поне не засега.  Притежаваш способността да трансформираш света около себе си в безопасно и сигурно място и това определео е подарък от живота като никой друг. Когато хората около теб попаднат в твоя „специален балон на щастието”, ги караш да се усмихват и да се чувстват добре. Да бъдеш мечтателка означава да виждаш света по един много специален начин и това е истински дар от съдбата. Но имай предвид, че ако ще превръщаш света в това, което би искала да бъде, ще срещнеш някои някои сериозни разочарования.

Тази възможност се удвоява, когато става дума за романтичните ти връзки. Може би си убедена, че си открила принца, но може би зад фасадата му има нещо, което не го прави много подходящ за връзка.

5. Спокойно лице

Ако първото нещо, което видя, след като погледна картината, е спокойното лице, това означава, че си от този тип хора, които винаги мислят две стъпки напред. Макар да не е задължително да се идентифицираш като прекално подредена личност, определено имаш място за всичко и се чувстваш по-добре, когато то е там, където трябва да бъде. Животът е хаотичен и стресиращ и ти посвещаваш всеки момент на възможността да се предпазиш от тази сурова действителност.

Да бъдеш организирана по природа може да направи живота ти по-малко притеснителен, но когато става дума за любов, невинаги можеш да планираш всичко. Опитай се да устоиш на желанието да контролираш и организираш чувствата си по начина, по който контролираш и планираш ежедневието си. Любовта е тази част от живота, в която трябва да се откажеш от високото ниво на контрол и да успееш да бъдеш малко по-хаотична и освободена.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ