България

Кирил Петков слага свой депутат за МВР шеф

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

„Промяната“ са харесали поста на вътрешния министър, каза Татяна Дончева, председател на Движение 21, пред Би Ти Ви. Разбирам, че вариантът е постът да е за председателя на ПГ на ПП Андрей Гюров, уточни устата социалистка.

Такава рокада ще е поредната груба политическа грешка на Кирил Петков – доказан професионалист като Бойко Рашков да бъде изместен от МВР, за да се постави напълно непознат за служителите приятел на премиера – това е чиста проба предаване на надеждите за борба с корупцията по всички етажи на властта и реформа във Вътрешното министерство, припомня Новините Днес.

Ходът с преместването на Бойко Рашков в КПКОНПИ по-скоро така го разчитам – искат да имат един вътрешен министър. „Казвам ви слух, който знам от достоверен източник, ако смятам, че не е верен, да го опровергаят“, каза Дончева.

„Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ беше една импровизация от оня ден, която прилегна на „Продължаваме промяната“, защото нали замеряме се с пиар”, каза Дончева.

Според нея КПКОНПИ не може да измести прокуратурата и управляващите се занимават с глупости. „Да слагат един сериозен човек на такава пробита институция не е сериозно“.

„Не виждам повече от месец живот на този парламент. Икономистите мълчат, значи нямат идея накъде да се върви, а ситуацията е критична”, каза още Дончева

Това име досега не е обсъждано, реагира на казаното от Татяна Дончева председателят на ПГ на БСП Георги Свиленски.

Материалът Кирил Петков слага свой депутат за МВР шеф е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort