24.4 C
София
вторник, юни 6, 2023

Компрес против болки в коленете

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Изпитана рецепта. Смесват се по 1 чаена лъжичка сол, сода и мед, като се добавят 7 капки йод. Намажете болните колене с тази смес, увийте в топъл вълнен шал или вълнен плат, и оставете компреса да престои 15-20 минути. След това отмийте с топла вода, подсушете с кърпа и увийте коленете си с нещо топло.
Болките ще изчезнат, ако не веднага, то постепенно, зависи каква е тяхната интензивност. 

Назначиха ми ден за операция на коляното, но до нея не се стигна

Осем години се измъчвах от болки в коленете, куцуках, не можех да подгъна краката си. Лекувах се при различни доктори, но нищо не помогна.
Планираха ден за операция, но не се стигна до нея, тъй като попаднах на една интересна и на всичкото отгоре вкусна рецепта. Това възстанови еластичността и подвижността на ставата ми, а болката и куцукането изчезнаха.

Препоръчвам я горещо на всички страдащи. Смесете в равни пропорции покълнала пшеница, сурови тиквени семки, бадеми и извара.
Смелете всичко в блендера и добавете мед на вкус. Употребявайте в продължение на 2 седмици, по 2 супени лъжици, 2 пъти на ден. Само след 2 дни ще усетите резултата. Приготвяйте сместа на малки порции, тъй като бързо се разваля

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ