13.8 C
София
събота, септември 30, 2023

Култов участник от „Фермата“ ожени дъщеря си СНИМКИ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Серафим Василев – Финци, познат на всички зрители от участието си във втори и в осми сезони на „Фермата“, омъжи една от трите си дъщери – Гергана.
Нейният съпруг Димитър е от Козлодуй и сватбата бе точно там. Изнесеният ритуал бе до кораба „Радецки“, а самото тържество в ресторант в града.

Младоженците Гергана и Димитър живеят в София, където работят в ИТ сферата.
Снимки: Соня Ангелова
За музикалната програма на сватбата се погрижи Евгени Коев, също участник във „Фермата“ 8, и неговата група „Казанлъшко настроение“.

Проверка по рама

„Сватовете дойдоха да вземат булката от дома ни в Лом. На младоженците подарихме околосветско пътешествие, като те ще си изберат къде да отидат. През септември ще правим сватба и на другата ми дъщеря Здравена. Тя се занимава с авиационни технологии“ – сподели Финци пред LadyZone.bg.
Третата му дъщеря Благовеста скоро ще стане на 4 години. Тя е кръстена на наставничката от „Фермата“ Бети. Именно Бети и Ники са и кумове на Серафим и съпругата му Илияна.

На сватбата бе и дъщерята на Бети и Ники – Петя, която очаква своето трето дете. През октомври 2021 г. тя роди близнаци – Николай и Мадлен.
„Този уикенд отивам при Бети и Ники, които ще изпращат говедата на паша. Иначе работата върви добре, развиваме се. Пожелавам си скоро да има внуци“ – призна ни хлебарят от Лом./show.24-chasa.eu

Магазин за Акумулатори
 
Блиц

Статията Култов участник от „Фермата“ ожени дъщеря си СНИМКИ е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ