5.7 C
София
неделя, декември 10, 2023

Лечение на простата в България на световно ниво

ПРОЧЕТИ СЪЩО


и във Фейсбук/media/source/202310/1696238000_pacient_uvelicena_prostata_deivis_xil_klinik.jpg“ style=“margin-left: 7px; margin-right: 7px; float: left;“ title=“undefined“>
“Страданията ми започнаха преди 3-4 години и с времето ставаше все по-зле. Изпитвах болка и тежест, имах множество изпускания, всеки ден сменях панталона си. Разбрах за “Хил клиник” от мой приятел.

Той ми записа час за консултация с д-р Георгиев в “Хил клиник”, който беше много внимателен с мен и ми направи впечатление на способен лекар.
Подложих се на лазерна операция заради увеличената ми простата, мисля, че всичко мина доста добре. По-важното е всъщност, че резултатът от нея е отличен.

Сега нямам никаква болка, нямам симптоми, ставам нормално по 1 път на нощ да уринирам.
За всички мъже с увеличена простатна жлеза трябва да кажа: “Непременно трябва да се оперирате, и то без да губите време. И се обърнете за лечението си към “Хил клиник”, защо не!”, споделя пациентът на “Хил клиник” Чарлз Дейвис.

Проверка по рама

“Хил клиник” е модерен медицински център, специализиран в най-авангардните методи за диагностика и безкръвно лечение на заболявания на пикочен мехур и простата. Медицинската апаратура, с която разполага болничното заведение, е последна дума на техниката – тук имат всички предпочитани в урологията лазери – Зелен, Тулиум и Холмиум, а в съчетание с уменията и дългогодишния опит на лекарите медицинската услуга е от най-високо качество.
“Хил клиник” е референтен център за еднодневна хирургия на простатата с лазер, известна в цял свят с перфектната работа на екипа си, ръководен от д-р Фернандо Санча и сертифицирана по ISO 9001.

Безупречната репутация на клиниката е както по отношение безкръвното лечение на увеличена простата, така и при пациенти с рак на простатата. Освен фокус върху технологичните иновации в “Хил клиник” държат на висококвалифицирани специалисти. 

В екипа работят както утвърдените уролози д-р Боцевски, д-р Георгиев и д-р Деримачковски, така и международни експерти д-р Санча и проф. д-р Щолценбург. Това уникално съчетание дава възможност на българските мъже да получат лечение от световна класа в България, в наша клиника, на по-достъпна цена и под грижите на наш екип. През последните години освен българи, и много чужденци се доверяват на столичната болница за лазерно лечение на увеличена простата. 
Лазерната урология, с която е прочута столичната клиника, е посочена от Американската и Европейската урологична асоциация като особено подходяща за отстраняване на увеличена простата при мъже със съпътстващи заболявания като диабет и сърдечносъдови проблеми.

Лазерът има редица преимущества пред класическия хирургичен подход – той осигурява повече прецизност, намалява риска от инфекции, инконтиненция, импотентност, драстично намалява болничния престой и периода на следоперативно възстановяване. Огромният плюс на лазерната процедура е, че тя перманентно решава проблема на мъжете, докато при класическата хирургия се налагат реоперации след известно време. Тъй като никой не обича да се подлага на медицински процедури, пациентите масово предпочитат лазера пред скалпела.

Магазин за Акумулатори

В момента в “Хил клиник” цената на пълен профилактичен пакет на простатата, който включва преглед, лабораторно изследване – ПСА туморен маркер, ехографско изследване с измерване обема на жлезата и остатъчната урина, както и пълен оглед на органите в малък таз, е на стойност 35 лв. 
За повече информация – “Хил клиник”, 02/ 439 31 31

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ