5.7 C
София
неделя, декември 10, 2023

Схема в Новините Днес: Благомир Коцев крие 100 дка до райския плаж Карадере (СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Кандидатът на ПП и ДБ за кмет на Варна – схемаджията Благомир Коцев, е скаран с истината и това не е никаква тайна в морската столица. Бившият областен с милионни дългове неведнъж тиражира в публичното пространство врели-некипели без да схваща, че лъжите му са лесно оборими. Поведение, което е абсолютно несъвместимо с поста, към който се е устремил заедно с делата си, заемите, задълженията и злоупотребите си.
Хитрец в Новините Днес: Благомир Коцев се на*ра, отложи обвинение заради „стомашни проблеми“

Последната изцепка на Коцев е твърдение, че парламентарната му група – сиреч метне промяната ПП, са внесли в НС законопроект за забрана на строителството по Черноморието, включително и в местността Карадере, не защото му пука за райския плаж, а защото фамилията му притежава 100 дка от тях, разкри източник на Новините Днес.

„Преговорите с останалите партии бяха трудни, но като варненец не мога да скрия радостта си.
На Карадере няма да има строежи

Около Варна също има диви и все още девствени плажове – Фичоза, Черноморец и Пашадере. Вярвам, че в новия общински съвет, и лично аз като кмет на града, ще съумеем да ги защитим от посегателството на досегашните крупни инвеститори. Тяхното своеволие в общината трябва да бъде спряно, за да останат нашите диви плажове красиви и естествени, а гората зад тях зелена и незастроена.
Това е волята на хората!“

Проверка по рама

Наглец в Новините Днес: Благомир Коцев превзе Морската градина, била му „наследство от соца“ (ЧЕТВЪРТА ЧАСТ)

Новините Днес, обаче, разполага с копие на документа, внесен в НС за огромна и неприятна изненада на пишман мераклията за кмет. Под него като вносители са се подписали не парламентарната група на ПП, а Кирил Петков, Бойко Борисов, Дилян Пеевски и Христо Иванов.
Знаете ли, че осъдените за тежки престъпления, често измъчвани от съвестта си заради стореното, си измислят съвсем различни от реалността сюжети и подсъзнателно се стремят някак да компенсират направеното?

В тази хипотеза с Карадере е и Благомир Коцев. Момчето на тати, второ поколение БКП-номенклатура, може би се опитва да заличи спомена от поредната врътка на семейните фирми, от които са нанесени щети за над 4 млн. лв.

През не чак толкова далечната 2007 г. зетят на Коцев през „ИМЕКС 2000“ купува за жълти стотинки 50 дка гори край Карадере. По същото време на същото място друга фирма – „Силвър тръст” ЕАД, купува пак на безценица други 50 дка гори в района.
Само в Новините Днес: Кандидат-кметът на Варна Благомир Коцев изплати $250 000 борч покрай войната в Украйна, дължи 23 млн. долара на „Дойче банк“ (ПЪРВА ЧАСТ)

После „съвсем случайно“ втората фирма става собственик на първата. По това време държавата се управлява от Сергей Станишев, което помага на семейството да извади от Натура 2000 стоте декара и да ги ипотекира в Уникредит Булбанк за 5 милиона лева и 500 000 лв.

Ей го таткото на схемаджията – всеизвестният в ъндърграунда Рубин Коцев

Разбира се, схемата е да се вземат парите и да не се обслужва кредитът. Банката взема декарите, а семейството на Благомир Коцев остават над 4 млн. лева, защото длъжникът е собственост на офшорка. Според „БАНКЕРЪ“ „генезисът на няколкото офшорки, замесени в случая, е дело на Рубин Коцев (на лъжеца тати-то, б.ред.) и Чавдар Ангелов.

Магазин за Акумулатори

Дружеството „Силвър тръст“ ЕАД е регистрирано във Варна на адрес р-н Приморски, Приморски парк, комплекс „Хоризонт”, пл. 3, ет. 2.
Сега вече може би разбирате защо Коцев не иска там да се строи – не търпи конкуренция, даже и когато вече е напред с 4 млн. лева.

ПАНИКА в Новините Днес: Благомир Коцев на мушката на прокурор за незаконен договор, присъдата е 5 г. затвор (ТРЕТА ЧАСТ)

Може би се сещате и колко добър кмет би бил един мъж, заемал държавна служба без диплома, назначен незаконно, в невъзможност да изпълнява задълженията си заради милиони левове необслужвани кредити, с висящо дело за престъпление по служба като областен управител, с дело за незаконно ползване на част от морската градина на Варна с цел обогатяване и на всичкото отгоре – безсмислено лъжейки какво се случва в парламента.

Да пази Господ…
Материалът Схема в Новините Днес: Благомир Коцев крие 100 дка до райския плаж Карадере (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ