3.9 C
София
сряда, декември 6, 2023

ЛИЧНА ДРАМА: „Да, България“ изключи от партията активистка, агитирала за Вили Лилков

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Бедни, бедни ПП-ДБ… освен враговете във всички цветове на политическия спектър, които са срещу вас, трябва да се пазите и от своите! За пореден път.




„Да, България“ изключи единодушно от партията активистката си и член Теодора Върбанова. За това се оплака сама тя на фейсбук страницата си.

Според Върбанова причината е нейна публикация в социалната мрежа преди изборите, в която тя призовава да се гласува за Вили Лилков. Припомняме, че ръководствата на „Да, България“, както и на другите партии от ПП-ДБ издигнаха единодушно за кмет на София Васил Терзиев.




Теодора Върбанова е участвала активно в изборите – като застъпник, наблюдател, член на комисия, а на балотажа е била дори председател. Вместо да агитира за избраника на коалицията обаче, тя е предпочела да удари едно онлайн рамо на Вили Лилков, който бе издигнат от събраната предизборно коалиция „Синя София“, подкрепена от партията на Петър Москов КОД.

Върбанова споделя, че за районен кмет подкрепя не човека на ПП-ДБ, а Цветан Цветков – отново кандидат на „Синя София“.




За общинския съвет пък е дала подкрепата си писалия се за независим кандидат Петър Славов, бивш депутат от „Реформаторския блок“.

Проверка по рама

Приятелите на Теодора Върбанова недоумяват под поста ѝ как е възможно да бъде изключена от партията само за това, че е показала собствено мнение, дори я съветват да се обърне към съда.




Материалът ЛИЧНА ДРАМА: „Да, България“ изключи от партията активистка, агитирала за Вили Лилков е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес




Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ