-1.3 C
София
понеделник, декември 4, 2023

Лошо, Тошо: Пълна ревизия в окрадения Пазарджик, къде потънаха 100 млн. лева?

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

„От сутринта слушам много изказвания в публичното пространство, че нашата победа е изненада. За мен това не е изненада. Истината е, че желанието на жителите на Пазарджик е за промяна. Освен това между първия тур и балотажа получихме подкрепата на 7 кандидати за кмет“, заяви по Радио Пловдив новият кмет на Пазарджик Петър Куленски.
С 53,94% подкрепа той детронира управлявалия 16 години фен на колумбийски вещества Тодор Попов, получил на балотажа 43,95%.

Според Куленски именно желанието и жаждата за промяна на жителите на Пазарджик е голямата победа.
„Когато става въпрос за местни избори и Пазарджик, един град управляван по тежък феодален модел през последните 16 години не може да се говори за цвят. В крайна сметка Пазарджик и хората изстрадаха тази промяна и пред нас стои страшно много работа. Днес аз се събирам с моя екип, с който ще продължим да работим. Имам страхотен екип, който през последните месеци показа, че няма невъзможни неща. Но аз подавам ръка към всички жители на Пазарджик, които имат експертиза в името на града“, коментира Куленски.

Той посочи, че Общинският съвет на Пазарджик в този мандат е изключително фрагментиран. В него са влезли представители на 15 партии и организации. Куленски обаче посочи, че в името на Пазарджик се надява да се постигне съгласие в местния парламент.
Попитан за приоритетите му, новият кмет на Пазарджик заяви:

Проверка по рама

„На първо място трябва да разберем какво наследство ни остава предишната 16-годишна власт.
По първоначална информация Пазарджик е в изключително тежко състояние, с над 100 млн. лева дълг, така че ние със сигурност ще назначим финансова ревизия на общината. Със сигурност ще търсим партньори, най-малкото, защото ни е необходимо мнозинство. Но когато каузата е добруването на Пазарджик със сигурност ще се намери съгласие“, посочи Петър Куленски.

Материалът Лошо, Тошо: Пълна ревизия в окрадения Пазарджик, къде потънаха 100 млн. лева? е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ