1.1 C
София
петък, декември 8, 2023

ОФИЦИАЛНО: Ваня Григорова оспорва вота, бие в 13 от 24 района (ВИДЕО)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Благодаря на всички, които гласуваха. Данните показват, че имаме двойно увеличение на хората, които са повярвали в нас и са ни подкрепили между първи и втори тур. Реалният резултат сигурно е по-висок“. Това заяви кандидатът за кмет на БСП/Левицата Ваня Григорова, която остана втора на балотажа за кмет на София в неделя, пред журналисти.
„Данните, ако са истински, показват, че имаме двойно увеличение на гласовете в сравнение с първи тур. На първи тур успяхме да се преборим с едната част от сглобката, малко не ни остана да се преборим с другата част“, каза тя.

Водим в 13 от 24 района. Това са всички големи жилищни райони, категорична бе Григорова.
По думите й са дали надежда на хората, че София може да бъде различна. Свободата е на една ръка разстояние. Аз ще бъда първата, която ще поздрави Васил Терзиев, когато съдът реши, че тези избори са законосъобразни.

С нея са председателят на БСП- София  Иван Таков и бившият зам.-министър на електронното управление Благовест Кирилов. 
Броим глас по глас, имаме достатъчно основание да оспорим изборите, заяви Иван Таков. Няма да допуснем победата да бъде открадната.

Проверка по рама

По думите на Ваня Григорова получават сигнали за нередности и ще покажат доказателства, свидетелства на хора, за да може избирателите да са сигурни,  че са защитили  техния вот.
Материалът ОФИЦИАЛНО: Ваня Григорова оспорва вота, бие в 13 от 24 района (ВИДЕО) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ