5.5 C
София
вторник, март 28, 2023

Любимата ти храна те издаде

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Малко от нас съзнават колко много тайни за характера ни се крият в чинията ни. Със следващия лесен и забавен тест може да откриете неподозирани черти от характера си.
Защо любимата ви храна е толкова важна?
Изборът на вкусове е нещо индивидуално и неповторимо. Всеки от нас има свои запазени странни комбинации, които друг не разбира. Точно тя крие неизказани емоции, черти на характера и желания. Изберете си храна от следващите категории и с това може да разкриете някоя от неподозираните черти, които имате.

1. Обичаш плодове:

Ти си внимателен и тактичен с околните. Имаш много приятели и умееш да комуникираш лесно. Не обичаш да влизаш в спор с конкуренцията – това не е за теб, тъй като по правило любителите на плодове не се стремят към кариера. Честолюбието не ти е познато и обикновено развиваш способностите си в областта на творчеството.
Плодовете са търсене на сладкото в живота, но и на естественото. За това от теб може да се очаква жизненост и сърдеченост.

2. Обожаваш зеленчуците:

Ако си голям любител на зеленчуковите ястия, ти си жаден за знания и си доста честолюбив. Неизменно те съпътства успехът в професионален план. Усърдието ти обикновено не остава незабелязано, а в бита си напълно миролюбив и неконфликтен. Пазиш здравето си.
От теб могат да се очакват големи постижения в науката или важни открития за обществото. Стига да използваш правилно потенциала си.

Проверка по рама

3. Поклонник си на сочната пържола:

Ти си импулсивен човек и животът ти е изпълнен с резки върхове и падения. Често постигаш успехи, но не винаги ти се удава да осъществяваш последователно плановете си.
В партньорствата не си особено постоянен. За да направиш живота си по-спокоен, трябва да се научиш да реагираш правилно на получената критика. Овладей гнева и обидата. Агресията може да е полезна, но само в краен случай.

4. Обичаш риба и морски дарове:

Твоят вкус те отличава със спокойствие и постоянство. На човек като теб спокойно могат да се доверят и най-интимните тайни от семейния живот.
Самият ти обаче си доста стеснителен. Почти не говориш за нещата, които занимават мислите и сърцето ти. Това те прави напрегнат и мнителен.

5. Падаш си по лютото:

Ако си любител на пикантните храни, значи имаш горещ нрав и вечно ги готов за приключения. Най-големият ти недо­статък е егоизмът. Ти си огън в живота, в любовта и професията си, но лесно прегаряш. За това избери някой, който да ти дърпа юздите и те учи на смирение.
6. Харесва ти да хапваш нездравословно:

Мазните храни са ти любими. Това може да е лошо за здравето ти, но по-лошо е за характера ти. Ако си почитател на мазните пържени картофи, то ти имаш слаба воля и си много непостоянен. Поработи над това.

7. Обичаш студена храна:

Рядко някой се определя в тази категория. Това обаче не означава, че студената храна не е вкусна и приятна за небцето. Обикновено човек с такъв вкус е ексцентричен. Топлата храна е символ на уют, но студената издава модерност, драматизъм, движение и желание за развитие.

Магазин за Акумулатори
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ