България

Любов в Новините Днес: Станишев и Вигенин още са заедно

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Сергей Станишев и Кристиан Вигенин още са заедно! Двамата топ социалисти продължават да поддържат крепка мъжка дружба, въпреки разстоянията, които ги делят, докладва пред Новините Днес източник от централата на БСП на „Позитано“ 20.

Докато 56-годишният бивш премиер Сергей Станишев дирижира лявата ЕС политика като евродепутат и председател на Партията на европейските социалисти, неговият 47-годишен другар играе по свирката на лидера на БСП Корнелия Нинова.

Въпреки сериозните обществени ангажименти обаче, двамата намирали време да поддържат близкото си приятелство, радва се информаторът на Новините Днес.

Забелязва се дори сходство в тезите между двамата партийни и житейски товариши по темите, които са на дневен ред в обществото. Пример – Станишев коментира войната на Русия срещу Украйна така:

Проверка по рама

„Путин отвори кутията на Пандора и това е неговата историческа отговорност. … Всеки ден война създава кървава бразда и тя ще се помни поколения. Вече има и десетки хиляди загинали, което влошава шансовете за мир, но винаги трябва да се търсят шансове за политическо урегулиране“, обясни бившият лидер на БСП“, каза пред БНР бившият премиер Сергей Станишев,

Днес по темата се изказа и Вигенин: „По отношение на войната в Украйна правителството може да бъде малко по-активно в посока търсене на политически и дипломатически стъпки за прекратяване на конфликта и договаряне на мир“, заговори в стилистиката на Станишев Кристиан Вигенин.

Материалът Любов в Новините Днес: Станишев и Вигенин още са заедно е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Не пропускай

Един коментар

  1. Pingback: Любовь в новостях сегодня: Станишев и Вигенин по-прежнему вместе - Новини - Новинар Онлайн
Back to top button
zonguldak escort