България

Маджо превзе БСП! Ето защо Корнелия припява опорките на Баце срещу Бойко Рашков

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Босът от СИК Младен Михалев – Маджо окончателно превзе БСП! Новината обяснява в дълбочина защо Корнелия Нинова и момчето за всичко в трибуквената организация Бойко Борисов са категорично против Бойко Рашков за МВР министър в бъдещото редовно правителство, за което Новините Днес пръв съобщи.

Маджо с чуваем глас на „Позитано” 20 обяснява и защо пуделът на Корни Калоян Методиев е толкова изплашен за „демокрацията”, ако в кабинета участва Бойко Рашков, когото цяла България видя, че поведе истинска битка с крадците от ГЕРБ.

Още преди изборите описахме как Маджо лансира за депутат от БСП бившата секретарка на олигарха Гущеров и негова градска от Силистра Вяра Емилова – лявата ръка на Корнелия Нинова, която на предишните избори се провали в собствения си край, та се наложи да бъде преместена в Ловеч. Сега секретарката по занаят изненадващо се яви като „експерт” в преговорите за туризма от името на БСП, пише „19 мин.”

При Ангелкова именно Маджо беше тарторът на сектора, а тунингованата министърка беше на колене пред него, готова за пълно обслужване, както знаят всички в бранша по една легендарна сцена в хотел „Адмирал” на Златни пясъци. Но още повече – по дадената на неговия кръг, вместо на консорциум от хотелиери, концесия за северния плаж на Слънчев бряг.

Проверка по рама

Напомняме, че под неговото диригентство при Ангелкова ВИС и СИК си поделиха не само ивицата на Слънчака, но и всички останали апетитни по морето.

Хем слагат незаконни заведения на пясъка, хем се създават предпоставки да рекетират хотелиерите, които са поставени в шах и мат с такива стопани на плажовете.

Превземането на изпадналата във фалит БСП, която демонстрира най-щедрата си кампания именно на последните избори, без да има субсидия – истинска финансова загадка за незапознатите и очевидна зависимост за всеки, чел поне един криминален роман, личи и по противопоставянето на лидера Нинова на оставането на Бойко Рашков в редовното правителство като министър на вътрешните работи.

Именно Рашко пръв потвърди описаното от Новините Днес за незаконното теглене „на каса” в банката, на която съпругата на бизнесмена Михалев беше в борда, на десетки милиони лева от парите за „Хемус“ от роми, единият от които вече не е между живите – починал „внезапно“ седмица след огласяването на скандала.

Бордовик в банката беше и бившият първи секретар на Комсомола при соца Евгени Узунов, който също е лобист на Вяра Емилова за депутат и то баш в неговия край.

Именно той е човекът, който дава първоначален тласък в бизнеса и на акционера чрез фонда си в същата банка Васил Велев, шеф на АИКБ в наши дни, когото Голямата промяна заварва като ръководител на комсомолския ТНТМ.

Магазин за Акумулатори

Напомняме, че бордовици в тази банка са дъщерята на ръководителя на ДС ген. Любен Гоцев, съдружничка с Михалеви, и самият му най-верен другар Виктор Вълков – секретар на ПП на БЗНС при соца, а след това вицепремиер и външен министър в зората на демокрацията.

ОЧАКВАЙТЕ нови разкрития за Корнелия Нинова, Калоян Методиев и тяхната връзка, която минава през ДС и много пари – само в Новините Днес

Материалът Маджо превзе БСП! Ето защо Корнелия припява опорките на Баце срещу Бойко Рашков е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button