19.6 C
София
понеделник, септември 25, 2023

МЪЛНИЯ: Бандит с нападна с брадва кмета с офшорка в Малта Емил Илиев

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Кметът на Струмяни Емил Илиев, разкрит от Новините Днес, че върти офшорка в Малта, е бил нападнат с брадва от жител на село Раздол, който му отправил директна закана за убийство. Мъжът, който е рецидивист, е задържан, а местните хора настояват той да бъде изселен, предаде БНР.
Кмет – земеделец върти офшорка в данъчния рай Малта (политиката стана бизнес)

Кметът Емил Илиев бил на обход в землищата на няколко гранични села, заедно с колегите си, кметски наместници. Сблъсъкът с нападателя станал след направена поредна забележка, че няма право да прегражда общински пътища.

Мъжът, който има десетки криминални прояви и висящи производства, вдигнал брадва към общинския кмет и го заплашил с убийство. Само заради  намесата на колегите му-селски кметове, не се стигнало до фатални последствия.
„Само фактът, че може да посегне на три длъжностни лица, които изпълняват служебните си задължения, представете си какво ще бъде за обикновените жители и граждани на община Струмяни. Следващият момент ще е убийство“, коментира Емил Илиев.

Повече от пет години криминално проявеният мъж, който преди това е бил изгонен от село в община Сандански, тормози местното население – предимно възрастни хора. Те настояват рецидивистът да напусне района.
Кметът Емил Илиев е сезирал всички институции за проблема.

Проверка по рама

„В момента съм сезирал абсолютно всички институции вследствие на самоправните действия на това лице и терора, който налага над местните хора, заплахи, има бити възрастни, знаете, че населението в района е предимно възрастни хора над 80 години“, каза той.
Материалът МЪЛНИЯ: Бандит с нападна с брадва кмета с офшорка в Малта Емил Илиев е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ