България

МЪЛНИЯ в Новините Днес: Иван Гешев хвърля оставка, но първо арестува Бойко? (говори топ анализатор)

 

Новините Днес отново уцели десетката с точна прогноза! Иван Гешев се готви да арестува Бойко Борисов, след което ще подаде оставка! Заради безпрецедентен натиск от ЕС и САЩ главният прокурор е решил да спаси собствената си кожа, като сложи прангите на мутрата от СИК, дочу Новините Днес.

 

 

От вторник следобед добре информирани ми съобщиха, че Гешев, в резултат на промяната на геополитическата и политическата ситуация в България, може да подаде оставка. Това съобщи преди минути политическият анализатор Осман Октай, наясно със сплетните по върховете на управлението.

Ало, Гешев!: Кметът на Доспат от ГЕРБ се „откупува” пред Сотир Цацаров след далавера за 1 млн. лв. (РАЗСЛЕДВАНЕ)

Проверка по рама

 


„На моята реплика, че докато Гешев не си изпълни задачата от мафията да хвърли Борисов в ареста, това не е вероятно да се случи, информирани хора ме уверяват, че така ще стане“, споделя той.

„ГЕРБ и ДПС имат ресурс да дадат знак на своите структури да подкрепят кандидат на ДБ за президент. Ако бях на мястото на ДБ не бих издигнал кандидатура за президент, а бих работил за силно представяне на парламентарния вот.

КАТАСТРОФА! Хлябът удря 5 лв., токът скача с 300%! Спасението е едно – арест за Боко и кликата му и връщане на откраднатите 12 млрд. лв.


Вълната, която подкрепя президента ще подкрепи и „Продължаваме промяната“, което е центристки вот за силна средна класа“, прогнозира анализаторът.

 

Магазин за Акумулатори

Материалът МЪЛНИЯ в Новините Днес: Иван Гешев хвърля оставка, но първо арестува Бойко? (говори топ анализатор) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button