България

Само в Новините Днес: Румен Вълка подари „Тесла” на Доган за 300 000 лв. (олигархът редовно лежи на килимчето + СНИМКИ)

 

Олигархът Румен Гайтански – Вълка, който направи дебел врат покрай слугуване на ДПС и ГЕРБ, е намерил начин да се отблагодарява за неизброимите обществени поръчки и подарените банкови заеми по времето на хунтата.

 


Информатор на Новините Днес разкри, че при една своя визита в Сараите Вълка подарил чисто нова „Тесла” Model X P100DL за 300 000 лева на своя ментор Ахмед Доган. След поредното въргаляне на килимчето пред Пашата, лидерът ДПС в сянка забелязал, че неговото момче за всичко го посетил с доста интригуващ ван.

Същият ван „Тесла“ втора ръка струва „скромните“ 160 000 лева

 


Любопитният Доган го подпитал каква е колата, защото му се сторила много хубава. Раболепният Гайтански с блага усмивка извадил ключовете и ги подал на шефа си с думите „Твоя е”.

Проверка по рама

 


Според източникът на Новините Днес обаче, след като тествал „Теслата”, Сокола не останал доволен и я подарил на свой любим питомник от Движението за права и свободи.

 

Материалът Само в Новините Днес: Румен Вълка подари „Тесла” на Доган за 300 000 лв. (олигархът редовно лежи на килимчето + СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

 

Магазин за Акумулатори

Продължете да четете и бъдете информирани

 

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button