18.3 C
София
събота, септември 23, 2023

Мирела от „Игри на волята“ си показа гърдите в ефир СНИМКА 18+

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Мирела от „Игри на волята“ реши да оскверни кулинарното шоу „Черешката на тортата“ като си покаже гърдите и измести фокуса на предаването. Тази седмица в кухнята се вихрят петима от най-култовите участници от последния сезон на „Игри на волята“, а безспорно Мирела успя да прикове най-силно впечатление. 
По време на нейната вечеря тя се появи без сутиен и гърдите й лъснаха под прозрачната рокля. Гостите й онемяха от външния й вид, а зрителите още повече. 

Мирела не крие, че не е голяма кулинарка и в това се убедиха и самите гости, които чрез гласуване й дадоха само 34 точки. Може да не е впечатлила с кулианрни умения, но пък в социалните мрежи всички коментират голите й гърди. 
„Представи се добре Мирела, но можеше малко да съобрази тоалета. Не може за уютна вечеря у дома да се облечеш така и да ти прозира всичко“, гневят се фенове на шоуто. 
„Много хубава фигура има Мирела. Особено впечатляващи бяха някои по-конкретни части от тялото й, на които бе наблегнала и деликатно подчертала“, гласят коментари на мъжката част от зрителите. /show.24-chasa.eu

Проверка по рама
Блиц

Статията Мирела от „Игри на волята“ си показа гърдите в ефир СНИМКА 18+ е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ