България

Молодец! Депутат на Корнелия кара мерцедес GLE 350 за 200 000 лева

Браво! Молодец! Очен хорошо! Депутат, особено близък до Корнелия Нинова, се появи на партийна седянка на „Позитано” 20 с мерцедес за 200 000 лева, научи Новините Днес.

Мерцедесът на социалиста е мечта за всеки капиталист

Двама свидетели от 19 минути забелязаха след заседание на БСП на платен паркинг в съседство в редакцията един след друг да си тръгват с личните коли двама депутати от предишните парламенти.

Първо се появи с недотам щастлива физиономия Стефан Бурджев. За него е известно, че беше особено близък с лидерката Корнела, която се обкръжи и с други млади и напористи момчета.

Любимецът си тръгна от паркинга с нов мерцедес GLE 350. Високопроходимият автомобил е с минимална цена 148 000 без ДДС или 177 600 лв., но специално модификацията, която бившият и бъдещ депутат подкара свойски, струва 167 000 лв. без ДДС или крайна цена от 200 400 лв.

Проверка по рама

По ирония на съдбата – колкото неплатените наеми на БСП за централата на „Позитано” 20 за цели 2 години, които областната администрация в лицето на своя зам.-управител щерката на Янка Такева, назначена от кабинета „Борисов 3”, си иска, за да ги прибере в държавната хазна, а БСП отказва да плати, като даже заплашва със съд държавата.

35-годишният Бурджев стана депутат още на 31 през 2017 г. и се издигна до секретар на Изпълнителното бюро от 25 май тази година след окончателното овладяване на партията от Нинова и чистката след априлските избори. Тоест, той е нещо като секретар на ЦК на БКП от едно време, но тогава бяха много – десетина в различните години на соца, а сега са само трима.

Само за сравнение неприлично богатата Емилия Масларова си тръгна минута след него от същия паркинг със старо субару на видима възраст над 10 години, чиято цена едва ли надхвърля 5% от стойността на мерцедеса на младия лъв на Нинова – Стефчо Бурджев.

Материалът Молодец! Депутат на Корнелия кара мерцедес GLE 350 за 200 000 лева е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button