Ковид 19

Москва: Те запечатват сградата на Руската комунистическа партия и арестуват нейните лидери | Новините Днес

Източник: China Watch Institute

Прокомунистическият китайски новинарски сайт Kun Lun Ce наскоро съобщи, с разрешение на Руската комунистическа партия, че на 1 октомври град Москва отцепи централата си и арестува висшите ръководители на партията в голям мащаб.

Градското правителство на Москва организира обсада на Централния комитет на Комунистическата партия на Руската федерация и на Московския градски комитет. Отделите на вътрешните работи, обществената сигурност, Националната гвардия и хазната участваха в отцепеното пространство.

Правителството масово арестува и затвори основните лидери на партията на всички нива в Централния федерален окръг. В статията се споменава, че правният отдел на Комунистическата партия не признава резултатите от дистанционното електронно гласуване и някои членове на партийното ръководство спорят „произволно“ въпросът за избраните представители и избирателите онлайн.

Руската комунистическа партия призова за създаване на комитет за разследване на „Политическо преследване“. По стечение на обстоятелствата, привържениците на Елцин в Москва бяха подтиснати от 3-4 октомври 1993 г. „насилствено“ Върховният съвет.

Проверка по рама

Статия, публикувана в China Scope на 11 октомври 2021 г.

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button