България

Семейни драми в шайката: Доган изгонил Осман Октай, Бойко го поканил за зам.-шеф на ГЕРБ

Семейни драми в хунтата! След като Ахмед Доган показал вратата на Осман Октай, Бойко Борисов рипнал и поканил изгонения за зам.-шеф на мафиотската ГЕРБ, дочу Новините Днес.

„Обединител на нацията“ и „Уморени от гласуване избиратели“ – това са най-упоритите опорки през септември и октомври, а така ще е и до 14 ноември. Чухме ги и през последното денонощие.

Не само от политици, но и от уж независими коментатори, социолози и прочие „-ози“-та, присъстващи в тайните хонорарни ведомости на партиите.

Сиреч, президентът трябва да поведе Обединеното хоро, на което да се хванат всички. Тъпо звучи, като лесна храна за „лош човешки матр`иал“, както се изразява Бойко Борисов, и за 80% дебили, по диагностиката на един бая образован от БСП.

Проверка по рама

Те, обитателите на луксозна кооперация, трудно се обединяват за асансьорните такси и други разходи, а опоркаджиите искат най-бедната и най-корумпирана държава в Европейския съюз да се обедини под лозунга „Каквото било – било“.

Колкото до умората, канал ли ще копаят!?

Много по интересно е „разкритието“ на Осман Октай, бивша „дясна ръка“ на Ахмед Доган. След като Доган изгони Октай, Бойко Борисов поканил шутирания от ДПС да стане зам.-председател в ГЕРБ, гласи новината.

„Бившият заместник-председател на ДПС сподели, че е получавал покани от различни политически формации, включително и от Бойко Борисов – да бъде заместник-председател на ГЕРБ, но е отказал“, съобщава БНР.

Всичко казано от политици у нас е за рубрика „Истини, по-малко истини, никакви истини“, но ако е имало такава покана, вероятно е било преди много години, когато Борисов беше гост на учредяването на движение на етнически турци на един, който май се казваше Сезгин. Бая хора имаше в залата, но нещата не се получиха.

После Борисов се довери на Вежди Рашидов, а най-вече на „чорбаджии“ в Североизточна България, които успяха да отклонят сериозен електорална армия от ДПС към ГЕРБ.

Магазин за Акумулатори

И докато при повечето играчи настроението е бодряшко, а думите им яко обещаващи, кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков откровено страда. Навил се университетският преподавател да дава интервю за снимките от спалнята на Борисов, ама реално няма полезен ход.

„Не съм сигурен, че снимките от Борисовата спалня са автентични. Смятам, че е възможно да са поставени нещата там. Борисов си разпозна жилището, но очевидно не си е разпознал парите и кюлчетата, защото никой не си държи по този начин нещата.

Лесно бих могъл да се измъкна от този въпрос и да кажа, че не съм адвокат на Борисов и ако е корумпиран, това не е моя работа. Но ви казвам истината – смятам, че има проблем с тези снимки, защото никой нормален човек не си държи нещата по този начин, особено ценните вещи и парите“, смята Герджиков.

24rodopi

Материалът Семейни драми в шайката: Доган изгонил Осман Октай, Бойко го поканил за зам.-шеф на ГЕРБ е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button