12.8 C
София
петък, април 19, 2024

Мръсотии от „промяната”: Троловете на ПП-ДБ плюят ГЕРБ, докато лидерите се пазарят за постове

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Изтъркани мръснишки номера от трагикомичната „промяна” – повече от месец тролските фабрики на ПП-ДБ бълват плюнки срещу ГЕРБ, некоалиционния им партньор в сглобката, докато наглите им водачи се пазарят за постове, министерски кресла и лидерски позиции в евентуалното продължение на ротационния кабинет.

Политолог от десния сектор, пожелал да не го споменаваме поименно, насочи погледа на Narod.bg към социалните мрежи, където добре платените десни тролове подлагат на унищожителна критика всяка дума, изказана от така (не)желания партньор ГЕРБ, без когото не могат да съставят кабинет, поради което лидерите от телевизора не смеят и дума против да обелят.

Не е тайна, че тролската фабрика на „Демократична България” е с най-сериозни метастази, затова и мишена на сините са основно социалките, където най-активни са младите хора, което личи от колосалните суми, похарчените официално за фейсбук постове на последните парламентарни избори през април 2023-а. За размера на неофициалните можем само да гадаем.

Хрисимите, та чак залупени ПП-ДБ от малкия екран са съвсем други във фейсбук, където наливат стотици хиляди евро за рекламиране на глуповати дописки с коалицията в заглавие.

Сред триковете на пепейците е да купуват големи фейсбук групи, които после преименуват, например „Вън мутрите от политиката” изведнъж стана „ППДБ” с готови близо 50 000 членове.

Проверка по рама

Така за масовия потребител изглежда, че новата група на пишман политиците бързо е събрала хиляди членове, значи много хора сигурно ги харесват… Което е поредната плоска лъжа с клеймото на ПП.

Материалът Мръсотии от „промяната”: Троловете на ПП-ДБ плюят ГЕРБ, докато лидерите се пазарят за постове е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ