3.9 C
София
сряда, декември 6, 2023

Мръсотия в Новините Днес: Съветникът с поршето Благовест Кирилов мята плюнки по министър Александър Йоловски (ДОКАЗАТЕЛСТВА)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

„Съветникът“ Благовест Кирилов от екипа на Иван Демерджиев, който скри фуражките на ченгетата, като паркира електрическо порше Taycan за 380 000 лева току пред МВР, е вдигнал мерника на Александър Йоловски, разкри ексклузивно пред Новините Днес източник от кабинета на сглобката.
Демерджиев, спиш: МВР съветникът Благовест Кирилов паркира Porsche Taycan за 380 000 лв. пред министерството (СНИМКИ)

Не е тайна, че 37-годишният червен депутат от 23 МИР София е от кръжеца усвоители около бившия министър на електронното управление Божидар Божанов и Кирил Петков, както и не е тайна, че същите тези красавци бяха обвинени, че рекетират министъра на електронното управление Йоловски да даде на техни фирми поръчки за 640 милиона лева!

Вероятно като част от плана за натиск в софийски сайт излезе потресаваща плювка по Александър Йоловски, която е подписана от издателя на информационната агенция, но всъщност е изцяло написана от съветника с поршето Благовест Кирилов, подчерта източникът на Новините Днес.
В дописката с елементи на разсъждение се припомнят очевидни факти, вадят се удобни заключения и се задават опорки, по които читателят да си на прави извода, че оплакалият се от рекет министър не ще да е читав…

Само в Новините Днес: Червеният Благовест Кирилов посяга към поръчка за 250 млн. в МВР, къде е Иван Демерджиев? (ПРОДЪЛЖЕНИЕ)

Според текста на червен Благовест Йоловски е „политолог с хоби информационни технологии”, но не остава и място за съмнение, че близкият му приятел и екс МЕУ министър Божидар Божанов е „доказан експерт”.
Всички плювки са допустими, стига да се очерни министърът на МЕУ

Любопитен факт е, че в дните преди 29 октомври плъзна една фалшива новина, която целеше дискредитиране на изборния процес. По-конкретно фейкът беше насочен срещу изпълнителния директор на „Информационно обслужване“ Ивайло Филипов като твърдеше за някаква негова тайна кореспонденция със заместник-министъра на Министерството на електронно управление Михаил Стойнов, който бе сниман да ровичка машините за гласуване.

Проверка по рама

Целта на откровено лъжливата „новина”, изпратена и до Новините Днес, която така и не тиражирахме, бе чрез насаждане на напрежение и съмнение в изборния процес да се внуши, че „Информационно обслужване” обработва резултатите от вота както си иска. Естествено, измишльотината веднага бе опровергана от държавното АД, но работата вече бе опечена – посято бе семето на съмнението у читателите на пасквила.
Източникът ни подчерта, че и тази атака идва от Благовест Кирилов, с което излиза наяве новата роля на корпулентния „съветник”.

Очевадно е, че червеното момче със синьото порше вече се преквалифицира в „черен пиар”, през когото да минават омаскаряващи „новини” за всички неудобни, пречещи на схемите им в министерствата, завърши източикът на Новините Днес.

Материалът Мръсотия в Новините Днес: Съветникът с поршето Благовест Кирилов мята плюнки по министър Александър Йоловски (ДОКАЗАТЕЛСТВА) е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ