30.8 C
София
неделя, юни 23, 2024

Мудева от „Игри на волята“ се оплака, че получава смъртни заплахи от…

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Голям хейт се изсипа срещу Теодора Мудева след това, което се случи в последните епизоди на „Игри на волята“, където положението става все по-драматично.

Оказа се, че феновете на риалити формата са бая разочаровани не само от представянето на моделката, но и от това, което показа приятелят й Румен Радев, който също отнесе серия от критики, най-вече покрай отношението към Момчил. Е, Мудева не остана длъжна на никого, както става ясно от следващите редове. 

Изненада: Теодора Мудева от „Игри на волята“ се оказа бременна, но не… ВИДЕО

В серия от Инстаграм сторита риалити героинята заявява, че никой не е длъжен да я харесва и няма никакво намерение да се извинява на никого и за нищо.

Проверка по рама

„Всеки има право и на лошо мнение и на това да го изразява. Не сте длъжни всички да ме харесвате. Не сте длъжни всички да ме гледате. Няма да се извинявам за това какво мисля – тогава съм го чувствала така и за мен тогава това е било правилното.

Може да съм грешала, но съм се водила по вътрешния си глас и по това какво усещам.“

„С Момчи сме се извинили за случилото се вътре. Не сме най-добри приятели, дори не сме се виждали след Игрите, но не смятам и че сме кръвни врагове. Аз лично не тая нищо лошо. Както казах, Момчил е изключително силен играч. Просто като хора не можахме да си паснем в условията, в които бяхме поставени“, казва моделката. И добавя още:

Неочаквано: Връщат с подписка Гатьо в „Игри на волята“

„Просто има едни коментари, съобщения, които съдържат смъртни заплахи. Това, че ще ми бъде „сменена физиономията“ и така нататък, които за мен са доста прекалени. Тези хора да се замислят, че и ние имаме родители, и ние имаме психика. Не всичко е „Игри на волята“. Гледайте си своя живот!“/show.24-chasa.eu

Магазин за Акумулатори

 

Блиц

Статията Мудева от „Игри на волята“ се оплака, че получава смъртни заплахи от… е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ