24.8 C
София
понеделник, април 15, 2024

My Name Is Loh Kiwan / Името ми е Ло Киван 2024 Онлайн. Къде да гледаме My Name Is Loh Kiwan / Името ми е Ло Киван 2024 , резюме и информация за филма.

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не забравяй да споделиш статията с твоите приятели в социалните мрежи !

Бягайки от Китай, севернокорейският дезертьор Ло Киван се заема да изпълни предсмъртното желание на майка си, за да намери място, където наистина да е себе си и да живее според собствените си виждания. Пътува до Белгия, за да търси статут на бежанец, но се озовава в безизходица без средства да изкарва прехраната си, нито да намери покрив над главата си. Мари, която преди е представлявала белгийския национален отбор по стрелба и сега се бори с вътрешните си демони, се натъква на изтощения Киван и открадва портфейла му. Двамата се скарват. И едва когато Мари осъзнава, че портфейлът е единственият спомен, оставен от майката на Киван, те започват да се привличат един – друг заради споделените си преживявания и емоции.

 • Жанр: 2024, Драма, Романс
 • дата на излизане: 19-02-2024
 • Ако My Name Is Loh Kiwan / Името ми е Ло Киван 2024 представлява интерес за вас, може да погледнете връзката
  Гледай My Name Is Loh Kiwan / Името ми е Ло Киван 2024 Онлайн , в която да получите повече информация за филма, възможности за гледане и разбира се превод на български език.

  Не забравяй да споделиш публикацията с твоите приятели в социалните мрежи !

  Проверка по рама

  Филми онлайн без реклами

  ПРОЧЕТИ СЪЩО

  ПОСЛЕДНИ НОВИНИ