-1.1 C
София
сряда, март 29, 2023

Начинът, по който държите телефона си, разкрива много за характера ви

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Според статистическите прогнози през 2020 г. по света ще има почти 3 милиарда потребители на смартфони, а начинът, по който боравите с това устройство, може да разкрие много за характера ви, дори за неподозирани от вас черти.
Днес сме ви подготвили интересен тест, който се базира на начина, по който най-често държите телефона си.

Разгледайте вариантите и по-надолу прочетете какво разкрива изборът ви:
1. Държите го с една ръка
Онези, които обикновено държат телефона си с една ръка и с палец скролват из сайтовете и приложенията, са много уверени хора. Не се страхуват да рискуват, но го правят с известна мярка, което им помага да постигнат много в професионалната сфера.

Проверка по рама

В любовния им живот обаче подхождат по съвсем различен начин. Доста се колебаят и имат нужда от време, за да преценят дали въобще има смисъл да започват връзка с конкретния човек. Заради тази емоционална нерешителност някои хора ги приемат като резервирани и студени личности, но те просто имат високи стандарти и нямат намерение да се примиряват с по-малко.
2. С една ръка придържате телефона, а с палеца на другата ръка оперирате по екрана

Хората, които държат телефона си по този начин, са много мъдри, интуитивни, разумни и предпазливи. Премислят много добре решенията си и са много наблюдателни, което означава, че почти никой не може да ги измами.

В сферата на любовта обаче не са чак толкова мъдри. Когато усетят пеперудите в стомаха си, тези хора забравят за всякаква логика и следват сърцето си. Взимат прибързани и необмислени решения, понякога реагират прекалено бурно и не са склонни на компромиси, което често се отразява зле на връзката им, но е абсолютен факт, че са изключително страстни и отдадени в любовта.
3. Използвате и двете ръце, за да държите телефона

Хората, които държат телефона си с две ръце, мразят да чакат. Те взимат решения бързо и не се помайват. Адаптират се успешно към нова обстановка и лесно завързват познанства.

Магазин за Акумулатори

В любовта обаче са малко сдържани, защото се страхуват да не бъдат наранени. Затварят се в себе си и е трудно да ги опознаеш наистина, тяхната половинка трябва да има голямо търпение, за да стигне до сърцето им.
4. Държите телефона с една ръка и използвате показалеца на другата, за да оперирате по екрана

Хората, които държат телефона си по този начин, са изключително креативни и са пълни с чудесни идеи. Те обичат да са сами и да творят. Обикновено постигат голям успех, защото са много прилежни, отдадени и талантливи.

В любовта са доста срамежливи и никога няма да си признаят първи, че харесват някого. Не допускат лесно хората до сърцето си, но имат много какво да предложат, ако някой спечели доверието им.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ