17.8 C
София
понеделник, май 27, 2024

НАГЛОСТ: Червен парашутист ловува гласове в Хасково

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

По стара традиция партиите командироваха своите верни кадри на благи места по върховете на листите. Поредният пример дойде от БСП и нейния лидер Корнелия Нинова, която изпрати парашутистът Атанас Зафиров като кандидат №1 на БСП.

Атанас Зафиров е родом от Бургас. Какво търси като водач на хасковската листа на БСП за народен представител, никой не знае, чудят се местните, предаде aferahs.com.

„БСП в Хасково винаги ни предлага още от същото за изборите. Винаги е било така. Но и винаги това е било силно дразнещо за хасковлии. Лесно е да гласуваме за някой от Ямбол, Перник или София, който ще се води „наш“ депутат. Лошото е, че още на следващия ден ще забрави, че е изпратен на жълтите павета от нас“, коментират граждани. Според тях Корнелия Нинова се отнася към града като към резервоар за гласове.

Според местните парашутистите спокойно могат да бъдат слагани назад в листите – ако наистина са качествени и спечелят доверие, преференцията ще ги изстреля нагоре. За партийни любимци като Зафиров, обаче, това не важи.

Проверка по рама

Причината е, че Корнелия бута напред свой послушко, удобен на ръководството, да повежда листата и да разчита избиратели под строй да го направят депутат. За съжаление, тази схема в Хасково работи от дълго време.

Само преди няколко години над два милиона и половина българи гласуваха за мажоритарни избори. Това означава да избираме доказани личности, а не анонимници от листите. Повечето партии се направиха на глухи за желанието на народа. Обявеният водач на листата на БСП  в Хасково е живото доказателството. Дали Зафиров знае проблемите на града, дали знае историята и културата? Абсолютно сигурно е, че не.

В БСП си мислят, че имат своите сигурни гласове в Хасково и областта. ДАЛИ?… Ето така на първото място в листата се появява най-удобният на централата. Най-послушният. Най-заслужилият, но не с работа за избирателите си, а с услуги за партийните си шефове.

Уви… Депутатите трябва много добре да познават проблемите на своите райони, за да могат да са полезни на хората. А и Хасково и областта имат своите авторитетни, достойни хора, достатъчно подготвени, за да защитават достойно интересите на града и региона.

Отделно от всичко това БСП за пореден път се и изпокара за листите. Окопите срещу Нинова се увеличиха. С две думи, партията копае още повече дъното, но отдавна е загубила менталните, нравствени и чисто физически качества, с които да усети процеса.

Последното проучване на „Маркет линкс“ звучи така: БСП се срива до историческо дъно от 6.6% на предстоящите избори.

Магазин за Акумулатори

Мая Манолова пък ги обвини в ефир: „БСП МЪЛЧИ ОГЛУШИТЕЛНО ЗА БЕЗОБРАЗИЯТА НА ПАРТИИТЕ НА СТАТУКВОТО“.

Да обобщим – БСП загуби над 700 000 гласа, заради парашутисти като Зафиров, заради предателството и дезертьорството от проблемите на левите хора.

Ръководството на БСП приватизира партията и я превърна в еднолично дружество, не се занимава с проблемите на хората, а се впуска в измислени войни и измислени врагове. От което страдаме всички ние, не водачите на листите…

Материалът НАГЛОСТ: Червен парашутист ловува гласове в Хасково е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ