18.8 C
София
сряда, юни 7, 2023

НАГЛОСТ: Червен парашутист ловува гласове в Хасково

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

По стара традиция партиите командироваха своите верни кадри на благи места по върховете на листите. Поредният пример дойде от БСП и нейния лидер Корнелия Нинова, която изпрати парашутистът Атанас Зафиров като кандидат №1 на БСП.
Атанас Зафиров е родом от Бургас. Какво търси като водач на хасковската листа на БСП за народен представител, никой не знае, чудят се местните, предаде aferahs.com.

„БСП в Хасково винаги ни предлага още от същото за изборите. Винаги е било така. Но и винаги това е било силно дразнещо за хасковлии. Лесно е да гласуваме за някой от Ямбол, Перник или София, който ще се води „наш“ депутат. Лошото е, че още на следващия ден ще забрави, че е изпратен на жълтите павета от нас“, коментират граждани. Според тях Корнелия Нинова се отнася към града като към резервоар за гласове.
Според местните парашутистите спокойно могат да бъдат слагани назад в листите – ако наистина са качествени и спечелят доверие, преференцията ще ги изстреля нагоре. За партийни любимци като Зафиров, обаче, това не важи.

Причината е, че Корнелия бута напред свой послушко, удобен на ръководството, да повежда листата и да разчита избиратели под строй да го направят депутат. За съжаление, тази схема в Хасково работи от дълго време.
Само преди няколко години над два милиона и половина българи гласуваха за мажоритарни избори. Това означава да избираме доказани личности, а не анонимници от листите. Повечето партии се направиха на глухи за желанието на народа. Обявеният водач на листата на БСП  в Хасково е живото доказателството. Дали Зафиров знае проблемите на града, дали знае историята и културата? Абсолютно сигурно е, че не.

Проверка по рама

В БСП си мислят, че имат своите сигурни гласове в Хасково и областта. ДАЛИ?… Ето така на първото място в листата се появява най-удобният на централата. Най-послушният. Най-заслужилият, но не с работа за избирателите си, а с услуги за партийните си шефове.
Уви… Депутатите трябва много добре да познават проблемите на своите райони, за да могат да са полезни на хората. А и Хасково и областта имат своите авторитетни, достойни хора, достатъчно подготвени, за да защитават достойно интересите на града и региона.

Отделно от всичко това БСП за пореден път се и изпокара за листите. Окопите срещу Нинова се увеличиха. С две думи, партията копае още повече дъното, но отдавна е загубила менталните, нравствени и чисто физически качества, с които да усети процеса.

Последното проучване на „Маркет линкс“ звучи така: БСП се срива до историческо дъно от 6.6% на предстоящите избори.
Мая Манолова пък ги обвини в ефир: „БСП МЪЛЧИ ОГЛУШИТЕЛНО ЗА БЕЗОБРАЗИЯТА НА ПАРТИИТЕ НА СТАТУКВОТО“.

Да обобщим – БСП загуби над 700 000 гласа, заради парашутисти като Зафиров, заради предателството и дезертьорството от проблемите на левите хора.

Магазин за Акумулатори

Ръководството на БСП приватизира партията и я превърна в еднолично дружество, не се занимава с проблемите на хората, а се впуска в измислени войни и измислени врагове. От което страдаме всички ние, не водачите на листите…
Материалът НАГЛОСТ: Червен парашутист ловува гласове в Хасково е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ