България

Наглост! Нинова преговаря за кабинет, докато я чакат да си тръгне

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Рано сутринта днес Корнелия Нинова публикува в социалните мрежи снимка от разговори с Кирил Петков и информация, че са обсъждали бъдещото правителство. Това се случва преди пленума на БСП, който би трябвало да заседава тези дни, за да  реши кой точно ще води преговорния процес за кабинет. Веднага след тежката изборна загуба Нинова обяви, че подава оставка от лидерския пост в партията. Но малко след това се появиха мнения на членове, че тя няма никакво намерение да си тръгне

От разпространената от Нинова информация става ясно, че експертните разговори за правителство стартират на 23 ноември. Ще бъдат обособени 18 групи в различни области. Ето целият статус на Нинова във “Фейсбук“:

“Продължавам срещите с Кирил Петков и “Продължаваме промяната” за преговорите за кабинет. С Кирил Петков обсъдихме следващите стъпки в преговорите за съставяне на правителство. На 23 ноември започват срещите на експертните групи за изработване на програма. В тях ще участват по трима души от всяка страна. Групите са 18 на брой: Енергетика, Икономика, Транспорт, Правосъдие, Здравеопазване, Образование, Електронно правителство, Земеделие, Вътрешна сигурност, Екология, Регионално развитие, Култура, Труд и Социални грижи, Туризъм, Национална сигурност, Спорт, Финанси, Международни отношения. Вярвам, че ще положим усилия да има редовно правителство и работещ парламент“.

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Проверка по рама
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button