НАГЪЛ ! Младен Маринов: “Трудно ще изчегъртате моите хора” (ВИДЕО)

Счетоводна Къща ИРМАТИ

Бившият вътрешен министър Младен Маринов, който в миналото е бил личен шофьор и бодигард на мутреския бос от СИК Методи Методиев – Мето Илиенски, публикува свръх нагъл пост във фейсбук.

Сикаджията, поставен на върха в МВР от мутрата Бойко Борисов написа следното:

“Току-що разбрах, че лице, което получава заплатата си от президентската институция на Република България и е призвано да бъде представител на българската държавност, се е опитало да оправдава чистките в МВР на днешната безконтролна власт като използва моето име.

Разбирам от изявленията на това лице, че всъщност сега в МВР се занимават само с едно – да чегъртат „хората на Маринов“. Искам да предупредя същото лице, че ако ще изчегъртват „хората на Маринов“ от МВР едва ли ще им стигне краткия мандат, както и канцеларската хартия, за да напишат всички заповеди за уволнение.”

Бойко Борисов уби 20 000 българи с дивата корупция по време на COVID-19 (говори здравният министър)

Новините Днес

А служебният им министър ще си остане сам-самичък в кабинета и без нито един полицейски служител. Защото за 30 години професионална кариера в българската полиция не си позволих да обидя или да нагрубя колеги и смятам огромната част от българските полицаи за мои приятели.

И без да ви плаша, г-да чегъртачи, но сте се захванали с непосилна задача. Трудно ще изчегъртате „хората на Младен Маринов“ от полицията. Просто са много. Десетки хиляди!

А на Вас, колеги, ще Ви кажа само едно: Спокойно, и тези недоразумения ще си тръгнат. И после, както винаги сме го правили, заедно ще възстановяваме ДЪРЖАВНОСТТА!”, заканва се шофьорът от СИК.

Вилдан Байрямова попиля Карадайъ и ДПС: Не ми подменяйте родината, защото ставам зла!

 

Narod.bg

Бойко Борисов уби 20 000 българи с дивата корупция по време на COVID-19 (говори здравният министър)

 

Счетоводна Къща ИРМАТИ
Related Posts