30.8 C
София
неделя, юни 23, 2024

Най-хитовата японска диета – За 14 дни сваляте 8 килограма!

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Тази двуседмична диета е много популярна в Русия. За кратко време тя дава отлични резултати, които траят дълго и не вреди на семейния бюджет.

Но за да не бъде вашата фигура по-добра от тази на истинска гейша, е необходимо да покажете издръжливостта на самураите. Японската диета е нискокалорична и нисковъглехидратна и е обогатена с протеини.

В продължение на две седмици ще отслабнете с 5-8 килограма.

Японската диета предполага сериозни ограничения. Най-важният насищащ агент тук е протеинът, който се набавя от яйца, говеждо месо, риба и млечни продукти. Разбира се, режимът няма да бъде пълноценен без въглехидрати: Може да добавите сухари и някои зеленчуци към вашата диета.

Мазнините трябва да се набавят от от зехтин, както и от риба и месо.

Японската диета задължително включва фибри – срещат се в плодовете и зеленчуците и в някои дни те могат да се консумират в неограничени количества, така че няма да нямате проблеми с метаболизма.

Проверка по рама

За да получите необходимите антиоксиданти, пийте зелен чай. Можете да се поглезите и с висококачествено кафе.

Но с всичко това диетата е трудно да се нарече балансирана. Ето защо е опасно за здравето повече от две седмици да се придържате към нея.

Вместо 5-6 хранения, ще трябва да се ограничите до три и да се лишите от закуска. Вечеряйте най-малко три часа преди лягане, а сутрин на празен стомах пийте чаша вода. Това не само ще подобри метаболизма, но и ще помогне да издържите липсата на закуска./ и във Фейсбук

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ