19.8 C
София
петък, май 24, 2024

Narod.bg отново пръв: Малката Яра присадил коса за 25 000 лв. на Живко Коцев в Швейцария

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Контрабандистът Марин Димитров – Ярата, дясна ръка на митичния крал на безакцизните цигари Никола Николов – Паскал, редовно е правил скъпи подаръци на отстранения от длъжност главен секретар на МВР Живко Коцев, разкриват пред „Уикенд“ посветени в корупционната им дружба.

Освен прословутия швейцарски часовник „Хубло Биг Бен“, подарен миналата есен на Живко Коцев от сина на Ярата – Стефан, висшият полицай е получавал и други скъпи вещи, символ на 5-звездния лукс от някогашния директор на Агенцията по рибарство и аквакултури (ИАРА). Сред лъскавите подаръци се откроява златна писалка от лимитираната серия на „Монблан“ – „Мохамед Али“, твърдят източниците.

Ценната вещ, с която корумпираната ръка на Живко Коцев парафира документи, е с корпус със златно покритие и с ръчно изработено двуцветно златно перо. От модела „Мохамед Али“ са произведени 1942 броя, като всяка една от писалките струва 7500 лева. Сред луксозните подаръци, заприходени от Живко Коцев от баща и син Димитрови, са две златни запалки на „Дюпон“, всяка от които струва по около 10 000 лева.

Най-ексцентричния подарък, направен от Стефан Димитров – Ярата на Живко Коцев, обаче е чисто нова коса, за което Narod.bg пръв съобщи още на 9 април.

Проверка по рама

Висшият полицай бил изпратен на издръжка от контрабандиста от Хасково в престижна клиника за естетична хирургия в швейцарския град Цюрих, където срещу 12 000 швейцарски франка, близо 25 000 лева, хирурзи-виртуози присадили на главния секретар на МВР нова коса.

„Клиниката в Цюрих, където Живко Коцев се сдоби с коса, е същата, в която преди няколко години Николина Ангелкова си отряза носа. Въпросната клиника често е посещавана от мастити български политици и бизнесмени, които могат да си позволят масрафа и предпочитат Швейцария пред Турция“.

Материалът Narod.bg отново пръв: Малката Яра присадил коса за 25 000 лв. на Живко Коцев в Швейцария е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ