15 C
София
сряда, април 17, 2024

Narod.bg отново в десетката: Пепи Еврото се спотайва в Белград

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Скандалният бивш шеф на столичното следствие и главен герой в прокурорско-мафиотската афера „Осемте джуджета“ Петьо Петров – Еврото се е установил още миналата есен в Белград, научи „Уикенд“ от няколко независими един от друг източници.

Така се потвърди поредната новина на Narod.bg, че лобистът в Темида е жив, след като преди няколко месеца медиите разпространиха умишлено спуснатата партенка, че е умрял от инфаркт в Дубай…

Името на Пепи Еврото отново изплува след убийството на Мартин Нотариуса и последвалите разкрития, че е воювал с Божанов зарадизаграбените в съучастие с ликвидирания съдебен кадровик милиони левове и апетитни имоти в София и в Гърция.

Пепи Еврото офейка от България на 1 юни м.г., в деня, в който Софийската районна прокуратура му повдигна две обвинения – че е принуждавал със заплахи различни лица да направят нещо против волята си, както и че без разрешение е използвал специални технически средства, предназначени за негласно събиране на информация. По тези обвинения показания като защитен свидетел е дал приближеният до Мартин Нотариуса адвокат Велимир Атанасов.

Проверка по рама

И до днес остава загадка как Пепи Еврото е съумял да избяга от България заедно с 5-годишния си син, който месец по-късно е върнат тайно в страната и предаден на бившата му жена Любена Павлова. Преди дни шефът на ГДБОП Явор Серафимов обяви в телевизионно интервю, че Петров е офейкал, използвайки чужди документи за самоличност. Серафимов разкри и друго – че към днешна дата Пепи Еврото живее в съседна държава на Балканите и че продължава да е издирвано лице чрез Интерпол и Шенгенската информационна система.

Пепи Еврото първоначално се укривал в Дубай, но жегите там не му понесли и след кратък престой в Емирството той се прехвърил в Турция, а впоследствие се установил в Белград. Разправят, че Петров живее в охранявана къща в престижния квартал „Дедине“ в сръбската столица и че негови приближени, сред които брат му Емил, често му гостували.

Твърди се, че Пепи Еврото, по подобие на Мартин Нотариуса, също има две ЕГН-та, като и че ползва легално издадена лична карта от България, само че на името на друг човек.

Малко след като Петьо Петров избяга от родното правосъдие се понесе упорит слух, че той е загинал от инфаркт. Твърди се, че Пепи Еврото сам е пуснал мълвата за смъртта си по подобие на героят на Тодор Колев от „Опасен чар“, само дето всички медии се вързаха на лъжата, оборена от Narod.bg

Материалът Narod.bg отново в десетката: Пепи Еврото се спотайва в Белград е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ