5.7 C
София
неделя, декември 10, 2023

Не се отказвайте от любовта, ако вече сте на 60

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Много жени след 60-годишна възраст страдат от самота и само любовта може да ги спаси. Следвайте няколко простички съвета: 
► Не търсете непременно копие на този, когото сте изгубили, не търсете близнак на този, когото сте обичали, него вече го няма. 

► Бъдете общителни, не се отдръпвайте от приятели и познати. Напълно е възможно самотните приятели на вашите приятели да са хора, с които може да имате нещо общо.
Или пък да узнаете, че братът на вашия съсед също е самотен и си търси другарка в живота.

► Присъединете се към авторитетен сайт за запознанства за възрастни хора и започнете да общувате с други ваши връстници-самотници. Независимо дали ще се получи нещо, поне ще разширите кръга на общуване и ще се запознаете с непознати, които могат да ви станат приятели.

► Но бъдете и достатъчно предпазливи. Светът е пълен с лоши хора, които търсят неопитни жени единствено за финансова изгода. Не си давайте името, адреса, телефонния номер, докато не проведете много разговори в интернет. Ако някой започне да ви разказва сълзливи истории, завършващи с молба за пари, прекратете контакта с такива.
► Доверявайте се на своите инстинкти. Живели сте достатъчно дълго, за да усетите кога нещо не е наред. Следвайте интуицията си.

Проверка по рама

► Не очаквайте отдавна порасналите ви деца, пък и другите роднини, да заобичат вашата нова любов, поне в началото. В стремежа си да ви защитят, могат да заподозрат партньора ви в користни намерения. Може пък да се притесняват, че ще изгубят наследството си. Може да си мислят, че сте прекалено стара за любов. Дайте им време да опознаят вашия възлюбен и да свикнат с мисълта, че сте създадени един за друг. Ако вашият нов приятел е специален, децата ви в крайна сметка, също ще го разберат, особено ако ви видят щастлива.
Яна БОЯДЖИЕВА   

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ