17.7 C
София
понеделник, септември 25, 2023

Нова схема на „Продължаваме подмяната“: Ето го кандидата на Кирчо и Кокорчо за кмет на Бургас

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Националният съвет на „Продължаваме подмяната“ измисли нова схема за закрепване в местната власт – Кирчо и Кокорчо определиха Константин Бачийски, набъркван в криптоизмами, за кандидат за кмет на предстоящите местни избори в Бургас. Решаващи за избора се оказаха „авторитетът и безупречната репутация“ на бургаския народен представител, плещят от структурата на компрометираната партия.
Сигнал до Новините Днес: Депутат от ПП измами ли бизнесмен с 20 000 лева?

От него ще се очаква да сложи край на дългогодишното управление на ГЕРБ в община Бургас (с която партия в момента са в явна коалиция, б.ред.) и да постави началото на необходимите промени, които да превърнат областния град в притегателен център за инвеститори, свободни капитали и граждани, хвърлят димки ПП-тата в съобщението, цитирано от БТА.

„Протягам ръка към всички бургазлии, които не само желаят промени, но и са готови да ги предизвикат и да бъдат част от тях. Заедно ще преобразим Бургас и ще го превърнем в едно уникално място за живот и професионално развитие“, коментира кандидатът за кмет, цитиран в съобщението.
ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ: Депутат от „Продължаваме промяна” се гаври с МВР и ДАНС с измислена акция на „Капитан Андреево”

Очакванията са около него да се сформира и силна листа от кандидати за общински съветници.

Константин Бачийски е народен представител от „Продължаваме промяната – Демократична България“ в 49-ия парламент. Член е на парламентарните комисии по вътрешна сигурност и обществен ред, по превенция и противодействие на корупцията и по транспорт и съобщения. Бил е депутат и в 47-ото и в 48-ото Народно събрание.
Материалът Нова схема на „Продължаваме подмяната“: Ето го кандидата на Кирчо и Кокорчо за кмет на Бургас е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Проверка по рама

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ