20.8 C
София
сряда, юли 24, 2024

Новина на Novinite-Dnes.eu: Корупционен скандал тресе НСО (СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Пореден корупционен скандал тресе върховете на НСО, съобщи само пред Novinite-Dnes.eu източник от службата за охрана. В главната роля е уволненият гард Калин Гаджев, автор на изцепките на плаж „Росенец“ през 2021-а, където брутално хвърли националния флаг на България.

След като е възстановен на служба от съда, ръководството на НСО го скрива от обществото тихо и кротко да си работи в обект „Шабла” на морето.

Но и тук греда – Министерският съвет закрива този обет за охрана от НСО, но ръководството на службата продължава да толерира Калин Гаджев и го премества на обект „Бояна” на централен вход, където на спокойствие да продължи службата си.

Така най-сетне за всички става ясно, че уволнението му е било бутафорно – само за пред медиите и обществото.

Възмутени служители на Националната служба за охрана говорят за топлите отношения на Калин Гаджев с началника – бригаден генерал Емил Тонев, като дори се подмята за размяна на блага в името на протекцията, което е работа на прокуратурата да установи и предаде участниците в схемите на съда, призна източникът на Novinite-Dnes.eu.

Проверка по рама

Материалът Новина на Novinite-Dnes.eu: Корупционен скандал тресе НСО (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ